Sora “monstrului” din caminul studentesc rupe tacerea: “Mafia basarabeana a comis macelul!”

Publicat: 19/11/2015 | 00:05
Sora “monstrului” din caminul studentesc rupe tacerea: “Mafia basarabeana a comis macelul!”

Aurelian, un tanar de 20 de ani, a socat o tara intreaga dupa ce si-a injunghiat de zeci de ori doi colegi din camera de camin, iar mai apoi le-a dat foc. Sora presupusului agresor sustine, insa, ca altul este adevaratul criminal...

Zilele trecute, o crima odioasa a ingrozit o tara intreaga. Un tanar de 20 de ani, originar din Roman, a intrat in camera sa din caminul C4 din zona Targusor Copou, i-a injunghiat pe cei doi colegi, apoi a dat foc la camera pentru a-si sterge urmele. Aurelian l-a lasat mort pe Viktor Nour, dupa ce l-a injunghiat de 40 de ori.

Aurelian Giosan
Aurelian Giosan

Apoi, a facut acelasi lucru cu Casian Harpa, insa nu a avut timp sa ii infiga cutitul decat de 12 ori. In ciuda ranilor grave si a arsurilor, baiatul a supravietuit si a ajuns la spital in stare grava. Initial, s-a presupus ca cei trei baieti s-au luat la cearta dupa ce au jucat o partida de carti. Mai apoi, Casian a marturisit ca el si prietenul sau dormeau in clipa in care Aurelian a inceput sa ii injunghie.

 

giosan

Sora sare in apararea criminalului

 

Ajuns pe mana justitiei, baiatul a sustinut ca nu el a comis fapta, ci un barbat pe nume Vladimir. Politia a stabilit, insa, ca acel baiat nu exista si ca e un personaj inventat de criminal. Sora vitrega a lui Aurelian sare in apararea baiatului si sustine ca nu el a comis fapta ingrozitoare:

Aurelian Giosan a fost arestat preventiv
Aurelian Giosan a fost arestat preventiv

„Viata fratelui meu va fi distrusa de mafia moldoveana. Un copil nevinovat a avut ghinionul de a se afla in locul nepotrivit, la locul nepotrivit. Baiatul care e in spital ii distruge viata lui Aurelian prin declaratiile facute. Casian nu a spus adevarul de frica mafiei. Prin intermediul vostru il rog, il implor, sa spuna adevarul. Sa nu il condamne pe fratele meu la o viata in inchisoare, in timp ce adevaratul criminal este liber. Eu stiu ca fratiorul meu este un baiat nobil, sufletist. Nu ar face niciodata asa ceva”, a declarat femeia, pentru CANCAN.ro. Insa, declaratiile si probele stranse de anchetatori arata fara nicio urma de indoiala ca barbatul a comis masacrul si, cel mai probabil, va fi condamnat la inchisoare pe viata.

Andreea Negoita

Citește și...