INCREDIBIL » Sorana Cîrstea a învins-o pe Johanna Konta! Vezi împotriva cui va evolua româncă în turul următor de la US Open!

Publicat: 04/09/2020 | 07:39
INCREDIBIL » Sorana Cîrstea a învins-o pe Johanna Konta! Vezi împotriva cui va evolua româncă în turul următor de la US Open!

Ieri, exact înainte de miezul nopții, Sorana Cîrstea a învins-o pe Johanna Konta la finele unui meci maraton! Sportiva din București a reușit să o depășească pe britanică în trei seturi, scor 2-6, 7-6, 6-4.

Desfăsurarea partidei Cîrstea – Konta

Sorana a început extrem de slab întâlnire cu Johanna. “Sori” a cedat primul set cu 2-6. În cadrul acestuia, sportiva noastră și-a pierdut de 3 ori serviciul! Aceasta a început actul al doilea într-o notă asemănătoare, Konta având șansa de a servi pentru 6-2, 3-1. Totușî, din acel moment, s-a produs un “declic” în jocul româncei, ce a început să controleze cu autoritate duelul. Sorana a revenit atunci cu un break, iar cele două jucătoare au mers cap la cap până în tiebreak, unde reprezentanta României s-a impus cu 7-5. În fine, în setul decisiv, Sorana a etalat o forță mentală incredibilă, reușit să-și adjudece ultima manșă cu 6-4.

În altă ordine de idei, este de remarcat faptul că accederea în turul al treilea al Grand Slam-ul american este cea mai bună performanță înregistrată de Sorana la US Open, aceasta egalându-și prestațiile din 2009 și 2019.

Următoarea adversară a Soranei Cîrstea

În turul al 3-lea, Sorana va da piept cu cehoaica Muchova, aflată pe locul al 26-lea în ierarhia mondială. În vârstă de 24 ani, Muchova le-a învins în primele 2 tururi pe Venus Williams și Anastasia Kalinskaya.