Sotia acestui barbat socheaza lumea: „Avem o viata sexuala senzationala. O facem din toate pozitiile”

Publicat: 09/01/2015 | 12:54
Sotia acestui barbat socheaza lumea: „Avem o viata sexuala senzationala. O facem din toate pozitiile”

Iubirea dintre acesti doi soti ne demonstreaza inca o data ca dragoste nu se poate masura.

Mindie Kniss din Arizona este casatorita cu Stephenson, despre care spune ca este un barbat foarte activ cand vine vorba de sex: “Doar pentru ca are acest handicap nu inseamna ca nu avem o viata sexuala senzationala. A fost diferit fata de sexul facut cu o persoana de talie normala, insa asta nu a fost o problema pentru noi”

barbat

Cei doi sunt speakeri motivationali si s-au cunoscut printr-un prieten comun in anul 2009. Mindie recunoaste ca nu a fost dragoste la prima vedere, insa pe parcurs au ajuns sa creada cu convingere ca sunt facuti unul pentru celalalt, asa ca in 2012 s-au casatort.

barbat

“Sexul joaca cel mai important rol din viata mea”, a spus barbatul. Sotia sa, in varsta de 35 de ani, este foarte multumita de performantele lui sexuale si nu se jeneaza sa vorbeasca deschis despre acest subiect: “Nu exista limite cand vine vorba de sex. Nu exista nicio pozitie pe care sa nu o poata pune in practica si nici eu nu trebuie sa fiu atenta sa nu il ranesc”

CITESTE SI 

OFICIAL e cea mai slaba femeie din lume! O rusoaica anorexica a ajuns sa cantareasca doar 21 kg! VIDEO

Stephenson sufera de boala oaselor fragile

barbat

Cosmarul pe care il traieste acest barbat este greu de descris. La 18 ani a avut 200 de oase rupte la picioare, gat, glezna, femur si coloana vertebrala dupa ce a cazut de pe caruciorul cu rotile in timp ce isi plimba cainele. Recuperarea a fost grea, insa de atunci a fost mult mai precaut. Cei doi locuiesc in Scottsdale si se lupta sa schimbe perceptia oamenilor asupra faptului ca persoanele cu handicap nu pot avea o viata sexuala ca orice om normal.

D.C.