Soția lui Ionuț de la Exatlon, amenințată cu moartea! Ce reacție a avut când a primit mesajul

Publicat: 03/03/2018 | 17:12

Soția lui Ionuț de la Exatlon a fost amenințată cu moartea de o fată care s-a îndrăgostit de soțul ei. Mesajul de amenințare nu a speriat-o pe soția „Jaguarului”, care i-a dat o replică pe măsură celei care a amenințat-o.

„Penibilul a atins cote maxime. Dacă până acum am primit mesaje de susținere foarte plăcute și de care sunt mândră, astăzi primesc mesaje mai puțin plăcute. Asta înseamnă să fii susținător adevărat”, a scris Nella Angheluță pe Facebook. Soția lui Ionuț le-a arătat tuturor mesajul de amenințare pe care l-a primit.

Ionuţ şi Nella formează un cuplu de mai bine de doi ani, ei fiind stabiliți în Belgia. Cei doi s-au căsătorit cu numai o lună înainte ca „Jaguarul” să plece în Republica Dominicană, nefiind niciodată despărțiți pentru o perioadă atât de lungă de când sunt împreună. Soţia lui Ionuț speră că războinicul să câştige marele premiu de 100.000 de euro. Radu, fost concurent în echipa Războinicilor, îl consideră pe Ionuț unul dintre favoriții la câștigarea marelui premiu, alături de Ștefan.