Soția lui Mihai Morar e însărcinată din nou. Prima imagine cu burtica de gravidă a Gabrielei

Publicat: 25/03/2019 | 10:04
Fericire infinită în familia lui Mihai Morar! Gabriela, soția lui, este însărcinată pentru a doua oară, iar anunțul emoționant a venit astăzi, 25 martie, într-o zi de mare sărbătoare pentru toți creștinii – Buna Vestire, cunoscută şi sub denumirea populară de “Blagoveştenia”

Gabriela, soția lui Mihai Morar, e însărcinată din nou

Mihai Morar va deveni tătic pentru a treia oară anul acesta, iar anunțul a fost făcut de carismaticul moderator de emisiuni. Vă reamintim că el și soția sa mai au două fetițe: gemenele Mara și Cezara, care au venit pe lume în urmă cu 10 ani. Când a împărtășit bucuria din familia lui, prezentatorul de la “Răi da’ buni” nu a dezvăluit sexul bebelușului.
«?????‍♂️» Astăzi, de Buna Vestire
Vă dăm primii de știre: 
Vom fi părinți a treia oară.
E frățior sau surioară?!
#familiaMorar, a scris prezentatorul TV pe pagina lui de Facebook.
Apropiații și fanii cuplului s-au întrecut în felicitări. “Felicitări!!! Poate și frățior, și surioară, încă o tură de gemeni ?”, “Felicitari! Doamne ajuta, sa fie sanatos! Sarcina usoara! ?”, “Waaa! Felicitări, oameni frumoși! ?”, “Felicitări! Orice ar fi, sănătos sa fie. Sarcină și naștere ușoară!”, “Felicitări să fie într-un ceas bun ? ❤️” sunt cinci dintre mesajele transmise de fani.

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au gemene

Mihai Morar (n.: 14 octombrie 1981 în Baia Mare) este unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de emisiuni de radio și televiziune din România. Partenera lui de viață, Gabriela, a adus pe lume gemenele Mara și Cezara pe 23 octombrie 2008. Fiicele prezentatorului TV s-au născut prematur; la naștere aveau 1250 grame, respectiv 1850 de grame. În 2016, de ziua lor, el a făcut public un mesaj extrem de emoționant pe Facebook: “Opt ani de când minunile există. «Morar 1» și «Morar 2». Două brățări prinse, înainte de soroc, de niște încheieturi incerte. 1250 grame și 1850 de grame. Două cocoloașe nedefinite, ceva între spirit și materie.Două zâmbete închise zile întregi în incubatoare, într-o încercare a omenirii de a recrea în laborator gena Bucuriei și de a o împrăștia, apoi, viral, în lumea asta tristă. Fiecare prunc născut prematur e o lecție despre triumful vieții. Lupta lui pentru a rămâne pe Pământ. Încrâncenarea de a pompa fiecare gură de aer și a o transforma în Viață. Încleștarea micropumnilor pentru a restabili armonia pierdută a Universului. Nou-născutul prematur este ultimul gladiator de pe Terra care încă mai luptă fizic pentru perpetuarea speciei, nu pentru distrugerea ei. Lecția omuleților născuți prematur rușinează inconștiența și ușurința cu care oamenii mari au grijă să distrugă ceea ce ei cred că ei au primit de-a gata: fața Pământului, dreptul la Viață, natura umană. Copiii născuți «sub greutate« vin pe lume cu «supra dragoste». De aceea, în fiecare maternitate unde se naște o «minune», ni se dă o șansă pentru o nouă lume. La mulți ani, Mara și Cezara! Voi sunteți două. Vă mulțumesc, Tatăl vostru”.
Citește și...