Soția lui Viorel Cataramă, mesaj înainte de alegerile prezidențiale! Ce a spus Adina Alberts despre viitorul României

Publicat: 31/10/2019 | 19:21

A început numărătoarea inversă pentru alegerile prezidențiale, iar candidații care s-au înscris în cursa pentru fotoliu de șef al României pun la punct ultimele pregătiri înainte ca românii să voteze. Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă, a transmis un mesaj impresionant în această seară și a vorbit și despre viitorul țării noastre.

Citește și: Alegeri prezidențiale 2019. Totul despre Viorel Cataramă, candidat la funcția de președinte al României

Soția lui Viorel Cataramă, mesaj impresionant înainte de alegerile prezidențiale

Adina Alberts se numără printre cei mai aprigi susținători ai soțului ei, Viorel Cataramă, aflat în cursa pentru alegerile prezidențiale 2019. În urmă cu puțin timp, cunoscuta doctoriță a făcut public un mesaj în care a explicat punctual motivele pentru care partenerul său este potrivit pentru funcția de șef al statului român.

“Romania e bolnava! Are multiple zone de necroza, focare de puroi cat cuprinde, arii in putrefactie pline de viermi! A fost tratata de vraci neputinciosi si nestiutori precum Viorica Dăncilă sau Klaus Iohannis, Eugen Teodorovici sau Calin Popescu Tariceanu, pe care nu i-a interesat decat sa isi incaseze banul si beneficiile proprii, agravand si mai tare starea de sanatate a acestei tari!

Este nevoie urgenta de o echipa de medici performanti si dedicati, de chirurgi curajosi care sa taie pana la sange, sa excizeze tot putregaiul, sa chiureteze puroiul, sa spele, sa dezinfecteze , sa dreneze si sa panseze ranile acestei tari! Sunt chirurg si stiu ce zic! Sunt obisnuita cu munca si onestitatea. De aceea tot ceea ce declar public reprezinta purul adevar! Exista un singur «medic» suficient de bun care ar putea «sa vindece» Romania, si acela este Viorel Cataramă! Este drept, ferm, hotarat, experimentat, determinat! Este muncitor, bun negociator, empatic, sufletist.

Pentru mine este in primul rand sot si tata, matur si responsabil asa cum ar trebui sa fie orice tata de familie! Consider ca Presedintele Romaniei ar trebui sa fie ca «un parinte» pentru noi toti. Sa ne dojeneasca daca e cazul dar sa ne si imbarbateze daca e necesar si sa ne ofere suport atunci cand «cadem»! Familia este esentiala pentru fiecare cetatean. Ea trebuie respectata si aparata.

Viorel Catarama este un om care cunoaste bine aceasta tara si cunoaste bine si toate cele mai importante zone de interes economic de pe planeta. A identificat cu usurinta un plan de implementat, precum si tehnologii de ultima ora usor de aplicat daca exista vointa politica, care aduse in Romania ne-ar putea creste mult nivelul de trai intr-un timp foarte scurt. Are o capacitate de esentializare remarcabila. Are o viteza de reactie uluitoare! Este eficient, competent, se pozitioneaza corect fata de toti si toate obtinand usor simpatia celor din jur! Viorel Catarama este, totodata, si un om sensibil, cu o inima calda si mare! Iubeste Arta, iubeste Opera si Muzica clasica! Dar mai presus de orice iubeste copiii pentru care a facut neincetate acte de caritate! Doar un astfel de om ar putea ajunge usor la inimile tuturor romanilor!
Viorel Catarama este CEL MAI BUN! Votati-l in 10 noiembrie si NU VETI MAI REGRETA!”, a scris Adina Alberts pe pagina sa oficială de Facebook.

Citește și...