Soția lui Vladimir Drăghia, părăsită: “Am fost blocată într-o situație urâtă, cu inima frântă”

Publicat: 13/01/2019 | 10:29

Soția lui Vladimir Drăghia a fost părăsită în trecut, iar recent, ceva a făcut-o să își amintească de acea perioadă sumbră a vieții sale. Iar gândurile trăite acum, în prezent, au determinat-o pe Alice Cavaleru să facă unele mărturii sincere despre cum a gestionat acel episod trist. Mai mult, frumoasa vedetă le-a venit și în ajutorul celor care s-au confruntat cu această experiență, care poate fi traumatizantă, sau trec chiar acum prin ea.

Citește și: Soția lui Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru, criticată de fani pentru felul în care o îmbracă pe micuța Zora

Soția lui Vladimir Drăghia, mărturii sincere despre momentul în care a fost părăsită

La 27 de ani, Alice Cavaleru se simte o femeie împlinită și, cel mai important, este foarte fericită: are o familie frumoasă alături de Vladimir Drăghia și își construiește o carieră onorabilă. Într-un mesaj postat de curând pe Internet, ea a început prin a vorbi despre lucrurile superbe din viața ei, ulterior, spunând că, în trecut, viața ei nu a fost tocmai plină cu bucurii și că a avut inima frântă.

“Azi, pentru puţin timp, a ieşit soarele în Bucureşti şi m-a făcut să mă gândesc la un moment din viaţa mea când, după multă amărăciune, soarele a răsărit din nou pe strada mea. Nu e un secret pentru nimeni faptul că sunt o femeie fericită, dar nu mereu viaţa mi-a fost lapte şi miere. Am avut inima frântă, am fost blocată într-o situaţie urâtă şi am fost nevoită să înfrunt probleme pe care nu eu le-am provocat, dar am trecut prin toate astea cu speranţa că într-o zi îmi va fi din nou bine.”, a scris Alice Cavaleru pe o rețea de socializare.

În postarea făcută, frumoasa vedetă subliniază o idee pe care cu toții o știm: “chiar dacă oferi totul, viaţa poate fi nedreaptă.

Citește și: Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, răspunde cârcotașilor: ”Și când mă gândesc că unora le era teamă…”

“Ştiam că merit sa fiu în siguranţă, liniştită şi înconjurată de iubire, iar în momentul în care am simţit că există cea mai mică posibilitate sa o iau de la capăt, am plecat şi nu m-am uitat înapoi nicio secundă. Chiar dacă oferi totul, viaţa poate fi nedreaptă, dar nu trebuie să accepţi şi să te complaci. Ce faci mai departe îţi va trasa destinul. Eu sunt mândră că am reuşit să fac să-mi fie iar bine şi mă bucur că am aflat pe propria piele că, într-adevăr, cea mai mică acţiune pe care o faci spre viaţa pe care ţi-o doreşti, poate să fie un mare pas înainte. Mi-am dorit linişte şi azi am parte de ea din plin.”, a continuat vedeta.

În final, soția lui Vladimir Drăghia îi îndeamnă pe cei care au fost răniți să nu se transforme în “călăi” de suflete și să iubească din nou. Pentru că, nu-i așa… sfârșitul nu este atunci când nu mai ești iubit, ci când nu mai poți iubi.

“Postarea aceasta este pentru cei care au nevoie să audă că totul va fi bine. În special, fetelor care îmi scriu că sunt nefericite şi că nu au cu cine să vorbească. Totul va fi bine. Tu poţi să ajungi la starea pe care ţi-o doreşti. Ai în tine forţa necesară să reuşeşti. Plus că va apărea în viaţa ta şi ajutorul de care ai nevoie. Trebuie doar să te setezi pe frecvenţa potrivită. Şi dacă ai fost rănit/ă, te rog să nu răneşti la rândul tău. E un lucru minunat daca reuşeşti să nu-ţi răsfrângi durerea asupra celorlalţi. Înfrunt-o şi iubeşte din nou. E cea mai mare satisfacţie”, a încheiat soția actorului postarea.

Vladimir Drăghia a devenit tată în  2017

Înainte de a fi actor, Vladimir a fost înotător de performanţă şi o perioadă a făcut parte chiar din lotul olimpic. A fost în lotul olimpic şapte ani şi a facut înot de performanţă 12 ani. După liceu, a obţinut două burse în America. Din diferite motive financiare, nu a reuşit să plece, aşa că a plecat în Italia să încarce tiruri, la negru. Apoi, încet-încet, a reușit să se impună în showbiz-ul românesc cu câteva roluri în diverse seriale sau apariții în reality-show-uri.

Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia au o relaţie de mai mult timp. Cei doi au devenit părinţii Alaiei Zora pe 9 iulie 2017. Anul trecut, pe 21 iulie, ei și-au unit destinele pe o plajă de lux de pe litoralul românesc. Cei doi au ales să facă o ceremonie restrânsă și relaxată, într-un decor ca-n filmele romantice de la Hollywood.

Citește și...