Soțul Anastasiei Cecati a cerut ajutorul psihologului. Colegii lui Alexei Mitachi, dezvăluiri despre relația celor doi soți înainte de oribila crimă, urmată de suicid

Publicat: 20/02/2018 | 23:27

Între frumoasa actriță care a jucat în „Las Fierbinți” și Alexei Mitachi a fost dragoste la prima vedere. Medicul stomatolog s-a îndrăgostit de Anastasia Cecati din prima clipă în care a pășit în clinica lui din Chișinău. În cadrul unui interviu, colegii lui Alexei Mitachi au făcut dezvăluiri uluitoare despre trecutul bărbatului, dar și din viața pe care a început-o alături de regretata artistă.

Anastasia Cecati și Alexei Mitachi s-ar fi cunoscut în cabinetul lui stomatologic, nu în Dubai, așa cum se vehiculează în presă.

„Ea a fost cu vreo 3 ani în urmă la el în cabinet. Ulterior, când a revenit în Moldova, a mers la o nouă procedură dentară, iar el, fiind singur, a invitat-o la cafea. Așa a început relația lor”, a povestit o colegă de-a lui Alexei Mitachi, potrivit deschidemd.

Colegii medicului care a ucis-o pe Anastasia Cecati au mărturisit că el stătea bine la capitolul financiar. Însă, la un moment dat, au circulat zvonuri potrivit cărora Alexei Mitachi ar fi avut și datorii.

„Avea mașină de lux, un ML de ultimă generație. Era alb. vroia să își extindă clinica. Unul dintre visele lui era să deschidă o clinică pe acoperișul unei case pentru a avea vedere de la înalțime și terasă care să ofere comfort clienților”, au mai spus colegii lui, subliniind că posibilele credite ar fi putut fi motiv de ceartă între el și noua soție, Anastasia Cecati.

Înainte să fie însurat cu actrița care a jucat în „Las Fierbinți”, Alexei Mitachi a fost căsătorit cu o femeie pe care o cheamă Elena. Cu prima soție, el are o fetiță de patru anișori. Colegii au povestit că medicul stomatolog era un băiat cu carismă, avea cele mai bune rezultate, și de regulă, mai timid decât ceilalți din grupă. De altfel, clinica stomatologică din sectorul Râșcani era, inițial, fondată și administrată în comun cu fosta soție. El se ocupa de partea medicală, ea – de administrare.

„Soția lui era diferită la temperament. Era posesivă și foarte geloasă. Practic, din acest motiv, el s-a îndepărtat de noi. Nu venea la petrecerile, întâlnirile noastre, nici la serile de gală. Dacă venea, venea doar cu ea. Încă de pe băncile facultății avea planuri foarte mari în stomatologie, pe care – o bună parte – și le-a realizat ulterior”, a declarat unul dintre colegii lui Alexei Mitachi.

Cei doi au divorțat anul trecut, cam în aceeași perioadă. Iar despărțirea l-a afectat atât de mult, încât a mers în cabinetul unui psiholog, care are oficiul la ULIM, conform sursei citată mai sus.

„Probabil gelozia și posesivitatea Elenei l-a ajuns la os”, au mai spus doi dintre colegi.

În vârstă de 31 de ani, Anastasia Cecati și Alexei Mitachi s-au căsătorit în vara anului trecut într-o destinație exotică.

„La începutul verii m-a sunat și mi-a zis că vrea să se căsătorească, deși nu avea încă o iubită. La scurt timp a revenit cu un apel și mi-a zis că a găsit pe cineva, că e foarte frumoasă, e din alea alese și că e decis să rămână cu ea. Mi-a trimis câteva poze de-ale ei și un clip în care ea cântă”, a dezvăluit una dintre colege.

 

 

 

Alexei Mitachi provine dintr-o familie înstărită. Tatăl său este medic stomatolog. Alic, așa cum îi spuneau prietenii mai are o soră pleacată peste hotare și un frate care studiază stomatologia la Iași.

 

Citește și...