Soțul femeii-jandarm, ucisă pe trecerea de pietoni: „Erau doi în unul. Să vă rugaţi pentru cea mica!”

Publicat: 16/11/2018 | 18:26
Soțul femeii-jandarm, ucisă pe trecerea de pietoni: „Erau doi în unul. Să vă rugaţi pentru cea mica!”

Soțul Irinei Airinei, femeia-jandarm care a fost ucisă pe o trecere de pietoni din Suceava, iar fiul acesteia, de un an și jumătate, este în stare gravă la spital, e dărâmat de durere. Acesta a transmis un mesaj, pentru cea mica.

Irina Airinei în vârstă de 40 de ani a fost ucisă în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Femeia era jandarmeriţă şi era alături de fiica ei de doar un an şi jumătate aflată în căruţ. Ea a murit pe loc, iar cea mică a fost transportată în stare gravă la spital.

CITEȘTE ȘI: A FOST ARESTAT PROTESTATARUL CARE A LOVIT FEMEIA JANDARM!

„Vă rog să vă rugaţi toţi pentru cea mică, să depăşească şi să rămână acest rod al iubirii noastre, să rămână ceva în urmă. Să reprezinte măcar un balsam pentru sufletele care sunt acum împietrite de durere”, a spus soţul femeii, într-un moment de reculegere.

 „Prognosticul este rezervat. Dacă prognosticul vital va fi unul favorabil, este posibil să rămână cu sechele destul de mari, sechele cerebrale ne referim şi încă nu ne putem pronunţa”, a declarat Dorin Stănesu, şef al secţiei ATI la Spitalul Judeţean Suceava.

CITEȘTE ȘI: POLIŢIA CAPITALEI ANUNŢĂ CĂ A FOST GĂSITĂ ARMA FURATĂ DE LA FEMEIA JANDARM AGRESATĂ LA MITING

 „Irina era copilul, iar copilul era Irina. Erau doi în unul, iar ea era o mamă extraordinară”, a spus soţul femeii, cu ochii în lacrimi.