Sotul studentei criminale face anuntul pentru CANCAN.RO “Vom mai avea un copil!”

Publicat: 16/10/2015 | 19:45
Sotul studentei criminale face anuntul pentru CANCAN.RO “Vom mai avea un copil!”

Amanunte picante dezvaluite de Claudiu Satran, sotul studentei Carmen Bejan, care a omorat si a transat un barbat. Barbatul marturiseste ca tanara, care se afla acum dupa gratii isi mai doreste sa devina mama.
 

Fosta studenta timisoreanca, care a ajuns dupa gratii in 2009, a nascut in 2012 un copil cu malformatii grave, ce a trait doar o saptamana jumatate. Atunci cand s-a nascut, copilul a primit nota patru la nastere.

Carmen Bejan

Sotul agresoarei, Claudiu Satran a marturisit pentru CANCAN.ro ca in ciuda tragediei atat el cat si Carmen isi mai doresc sa fie parinti: “Vom mai avea un copil! Dar numai si numai dupa ce se elibereaza! In niciun caz in conditia de fata. Doar Dumnezeu o sa stie cand o sa iasa pe poarta penitenciarului. Eu nu sunt in masura sa decid asta, dar cu siguranta ne vom dori doar dupa ce o sa fie eliberata. Carmen ar fi o mama minunata”.

Carmen Bejan

Intrebat de reporterii CANCAN.ro ce a simtit Carmen Bejan atunci cand copilul a murit, Claudiu Satran, partenerul de viata al tinerei, a refuzat sa ofere prea multe explicatii si a ramas cu o intrebare: „Tu ce ai simti daca ai purta un copil timp de noua luni in pantece si dupa sa moara? Spune cum te-ai simti?”.

Carmen Bejan

 

E condamnata la 20 de ani de inchisoare

In vara anului 2009, o crima oribila a socata intreaga opinie publica. Cadavrul transat al unui barbat a fost gasit intr-o masina aflata in fata unui camin studentesc din Timisoara. Victima a fost identificata ca fiind Trifu Schroth, un barbat de etnie rroma.

El a fost ucis in caminul de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Timisoara. Se pare ca totul ar fi pornit de la o partida de amor neplatita de victima. Sergiu Florea si Carmen Bejan, pe atunci in varsta de 20 de ani, ambii studenti la Universitatea de Medicina din Timisoara, au fost arestati pe 2 august 2009.

CITESTE SI:

Anunt de ultima ora din inchisoare! Ce s-a intamplat cu Carmen Bejan, studenta criminala de la Medicina

Soţul studentei criminale face dezvăluiri tulburătoare pentru CANCAN.RO: “La fiecare vizită, mă imploră să…”

Sergiu Florea a fost trimis duipa gratii sub acuzatia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor. Ulterior, incadrarea juridica pentru studenta arestata a fost schimbata in omor. In iunie 2011, instanta suprema i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan si Sergiu Florea la 20 de ani de inchisoare cu executare. Carmen Bejan se afla la Penitenciarul de Maxima Siguranta Arad, iar Sergiu Florea, la Penitenciarul din Timisoara.

 

Oana Pascaru

 

Citește și...