Spaima fitelor din Bucuresti a facut spectacol de ziua lui! “Versace” si cavaleria s-au scaldat in sampanie frantuzeasca!

Publicat: 27/10/2013 | 18:23

Imbracat intr-un frac si cu ochelari de soare, desi era miez de noapte, noul crai de Dorobanti si-a aniversat ziua de nastere intr-un club exclusivist din Regie.

Andrei Versace, recte Homo Sapiens bogatus falsus. Se hraneste numai cu fructe de mare si isi limpezeste gura cu sampanii fine.

Il gasim preponderent in jungla mondena de pe Dorobanti, cu ochelari de soare in miez de noapte. Acesta si-a schimbat pentru o seara habitatul din Dorobanti cu unul exclusivist din Regie! Chiar de ziua lui, Versace a vrut sa se laude in fata prietenilor sai cu o petrecere pe care sa o tina minte toata viata!

Andrei Versace s-a imbracat intr-un frac negru

Imbracat intr-un frac negru, sarbatoritul a fost luat de-acasa ca o vedeta de Holywood, cu o intreaga “cavalerie”, imbracati toti la patru ace, si transportat cu o bijuterie pe patru roti pana in clubul in care s-au distrat pana dimineata.

Andrei Versace

Sau cel putin asa a parut, intrucat Versace nu a mai fost in stare sa lege prea multe cuvinte la sfarsitul petrecerii.

Andrei Versace

“A fost cea mai frumoasa petrecere de ziua mea pana acum. Jur!”, ne-a marturisit milionarul de carton. Nu-i exclus, mai ales ca prietenii l-au bombardat cu sticle de sampanie cu artificii si cadouri pe care, ce sa crezi, Versace nu a dat doi bani. Le-a inghesuit pe toate in portbagaj si nu l-a interesat sa le desfaca.

Andrei Versace a facut
Andrei Versace a facut „baie” in sampanie fina

Momentul care l-a impresionat mai mult a fost acela in care prietenii l-au surprins cu o urare afisata pe monitoarele din club!

Andrei Versace

Problema este ca, o mare parte din ceea ce i s-a intamplat sarbatoritului, cu siguranta acesta nu-si va mai aminti foarte bine. Si asta pentru ca baiatul de bani gata a dat… gata toata bautura care i-a cazut pe mana: zeci de sampanii frantuzesti! (M.A.)

 

Citește și...