Spalata e ca noua! Din dosarul prostituatelor, in fata altarului. Uite ce s-a ales de asistentele lui Ioan Neculaie

Publicat: 21/02/2016 | 22:20

A trecut un an de cand asistentele tv defilau spre sectia de politie sa raspunda intrebarilor "cu cine si pe cat". Daca sponsorul lor traieste acum o poveste de dragoste cu o alta asistenta, restul fetelor si-au gasit fericirea in bratele altor barbati.

Daniela Crudu

 

Destinul asistentelor tv, anchetate in dosarul prostituatelor de lux, pare sa aiba o finalizare total neasteptata. Blamate si improscate cu epitete defaimatoare pentru serviciile pe care le prestau contra cost cu milionarul Ioan Neculaie, o parte din ele s-au transformat in doamne la casa lor.

Daniela Crudu

Dupa principiul „spalata, e ca noua”, asistentele si-au curatat rusinea si imaginea patata mai ceva ca-n reclamele detergentilor scumpi si a masinilor de spalat cu mai multe simturi. Printre cele care… „s-au ars” si au renascut din propria cenusa se afla, mai nou, si Daniela Crudu. De cand milionarul de la Brasov pare sa se fi oprit, intr-un final, la o singura asistenta, Iuliana Luciu, Cruduta n-a mai batut la portile milionarului si a ales sa-si rotunjeasca veniturile prin alte metode. De ceva timp, Danielei ii cam palpaie fluturasi in stomac dupa un tanar de bani gata. Ca s-o dea gata, acesta isi cheltuie averea pe buchete cu trandafiri fara numar.

Daniela Crudu a dovedit grave lacune la...limba romana
Daniela Crudu a dovedit grave lacune la…limba romana

“Am primit un buchet foarte mare de flori si chiar as vrea sa stiu de la cine este. G s-a semnat!”, spunea Daniela in emisiunea in care presteaza.

Daniela Crudu

Si de ziua indragostitilor, punctul sensibil al asistentei pacatoase a fost gadilat tot cu un buchet de trandafiri. In timp ce colega ei, Iuliana, se mandreste cu cadouri de zeci de mii de euro, cel mai probabil primite de la iubitul milionar, Cruduta pare sa nu fi trecut inca pragul in care sa-i castige increderea si banii noului afacerist.

Madalina Pamfile

“Doamne, imi dati o bomba care ma face sa pic din picioare! Dar ea e o fata cuminte, nu? Pai, cum nu, ca eu am crescut, nu o fata, o floare.”

Asa reactiona mama adoptiva a Madalinei Pamfile cand a aflat ca floarea ei ar fi primit ingrasamant de la gradinarul asistentelor. Odata cu inceperea anchetei, fosta eleva a lui Radu Mazare, s-a retras definitiv din lumina reflectoarelor si s-a asezat la casa ei. Pentru barbatul care a luat-o de sotie n-a contat prea mult lotul de fotbalisti pe care Madalina i-a antrenat in partide… amicale, dragostea a fost mare! Si nu e de mirare! Madalina nu-i iubea, doar capata experienta de viata.

Madalina Pamfile si Bruno

“Mi-a spus Madalina ca a avut teza la chimie. Intre tine si Radu Mazare a fost o chimie? Nu cred ca a fost, nu stiu. Tu n-ai fost indragostita de el? Indragostit e mult spus, la 18 ani te poti indragosti? E cam devreme, nu stiu.”, spunea Pamfile despre Mazare.

Milionarul este acuzat de fraude
Milionarul este acuzat de fraude

Iuliana Luciu

Iuliana Luciu

Si cum fetele bune ajung in rai, iar baietii rai… la puscarie, Iulianei Luciu i-au fost ascultate rugaciunile dar lucrarea necuratului a lasat-o fara iubitul milionar inainte sa capete mai mult de-un ceas de aur si un bolid.

Citeste si:

Iubirea de milionar cu cheltuiala se tine! Ioan Neculaie i-a facut cadou un ceas de 15.000 E!

Convorbire telefonică spumoasă între Iuliana Luciu şi Ioan Neculaie, de Ziua Îndrăgostiţilor: “Iubi, vreau să-ţi spun că…”
 

Marius Nita

Citește și...