Spaniolul Ruben Albes oprește serie invincibilă a lui Teja în Liga 1: „Nu am câștigat eu meciul, ci fotbaliștii!”

Publicat: 12/07/2020 | 10:55
Spaniolul Ruben Albes oprește serie invincibilă a lui Teja în Liga 1: „Nu am câștigat eu meciul, ci fotbaliștii!”

FC Hermannstadt a stopat seria incredibilă de 11 partide fără eșec a FC Voluntari în Liga 1, impunându-se cu scorul de 2-1 pe teren propriu, într-un meci din etapa a noua a play-out-ului Ligii I.

Sibienii s-au impus prin golurile marcate de Yazalde (min. 33) şi Tiago Almada (min.80), în timp ce pentru ilfoveni a punctat brazilianul Eric (min.90+1), din lovitură liberă.

„Fericirea jucătorilor este importantă. De asemenea, important este că ne apropiem de salvarea de la retrogradare. Jucătorii au muncit foarte bine, suntem ca o familie. Pentru noi, pentru staff, pentru oraş, pentru suporteri este foarte important. 80% este mental, trebuie să gândim pozitiv, pentru mie nu-mi place mentalitatea rataţilor. Nu e nicio presiune, disciplina este importantă, dar încearcă să te bucuri de fiecare zi de fotbal. Uită de probleme când eşti pe teren! Încerc să creez un model, dar cel mai important este să le dau încredere fotbaliştilor mei. Nu este meritul meu, meciul a fost câştigat de fotbalişti. Eu nu câştig meciuri, fotbaliştii au câştigat. Ei sunt actorii principali”, a declarat Ruben Albes după meci.

Pentru FC Hermannstadt aceasta a fost ceea de-a treia victorie cu spaniolul Ruben Albes pe bancă. Cu cele trei puncte, Hermannstadt aa acumulat 27 de puncte și a urcat pe locul 3 în play-out-ul Ligii 1, apropiindu-se la un punct de FC Voluntari, ilfovenii fiind pe locul secund.