Speak a pierdut un pariu și s-a vopsit blond! Cum arată artistul

Publicat: 26/06/2019 | 15:22

Flick și bunul lui prieten, Speak, își lansează în această perioadă provocări care de care mai incitante și mai hazlii. Dacă în urmă cu câteva ore Flick dădea cu mopul în direct la TV, iată că pe Speak l-a așteptat ceva și mai rău…

La scurt timp după ce matinalul s-a încheiat, Flick i-a lansat lui Speak o poruncă de zile mari: să se vopsească alb!

“Putregaiule, am rezolvat problema, ți-ai bătut joc de mine, am spălat pe jos în direct, în emisiune, inclusiv printre picioarele coprezentatoarei… Și, teoretic, e rândul meu să-ți dau o provocare, pe care ți-o dau chiar acum. (…). Mi-am adus aminte că săptămâna trecută m-ai pus să mă dau cu toate alea în cap (…). Ei bine, provocarea pentru tine este (…): să te vopsești alb, alb! Dar cu toate alea, cu decolorat, cu toate alea (…).”, a spus Domnul Rimă într-o postare făcută pe Insta Story.

Zis și făcut… provocarea a fost acceptată, iar Speak și-a schimbat look-ul complet.

Fanii artistului au fost încântați de schimbare, l-au încurajat pe Speak și l-au apreciat pentru curaj. Iubita lui, Ștefania, a fost și ea foarte încântată de schimbarea de look și de cum arată cântărețul de când și-a decolorat părul.

„Mie îmi place ce a ieșit”/ „Totuși să știi că nu e rău nici așa!”/ „Nu-ți stă răuuu !!!”, câteva dintre comentariile fanilor.

Mulți dintre prietenii virtuali ai artistului s-au gândit la câteva idei de răzbunare pentru prietenul Flick.

„Să se tundă zero bunul tău prieten”/ „Pune-l și pe el să facă același lucru!” „Ia provoacă-ți ” fostul ” prieten să se epileze pe picioare cu ceară”, câteva dintre ideile fanilor.

Citește și...