Speak și Ștefania au bătut recordul pe Instagram! Poza cu cele mai multe like-uri din România: peste 300.000

Autor:
Publicat: 20/04/2020 | 20:02

Speak și iubita lui Ștefania au dat lovitura în mediul online. Cei doi au poza cu cele mai multe like-uri din storia Instagram în România.

Speak și Ștefania sunt una dintre cele mai îndrăgite perechi din showbiz-ul Românesc. Cei doi s-au întâlnit acum câțiva ani, s-au plăcut de când s-au văzut și formează un cuplu atât în viața personală, cât și pe scenă. (CITEȘTE ȘI: ȘTEFANIA DE LA ASIA EXPRESS, APARIȚIE FIERBINTE PE INTERNET. A IEȘIT DIN BAIE ȘI S-A FOTOGRAFIAT FĂRĂ HAINE)

Recent, îndrăgitul cuplu a participat la emisiunea Asia Express, unde cântărețul a decis s-o ceară de soție pe iubita lui. Întreg momentul a fost difuzat de postul Antena 1. Imediat după difuzarea episodului în care s-a întâmplat cerere, Ștefania a postat o fotografie cu ea și Speak. Aceasta a strâns peste 300.000 de like-uri pe Instagram. Astfel, devenind cea mai apreciată fotografie postată de un român, potrivit Pagina de media.

Ștefania a bătut recordul, postarea ei adunând cel mai mare număr de like-uri din istoria Instagram în România. Artista a reușit să adune peste 300.000 de aprecieri si un reach de circa 1.000.000 de persoane. (VEZI ȘI: SPEAK, DESPRE NUNTA CU ȘTEFANIA: “O LAS PE EA SĂ ORGANIZEZE! SĂ TREACĂ PANDEMIA ȘI…”)

Speak, probleme după experienţa de la Asia Express

Speak şi iubita lui, Ştefania, au format una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express. Cei doi și-au testat limitele și le-au împins până la extreme. În cadrul competiție au dat tot ce au putut și au încercat să ajungă cât mai departe.

Însă la întoarcerea în țară, Speak a avut unele probleme. Acestuia i-a fost greu să se readapteze și a fost în depresie.

 „A avut nevoie de terapie şi nu a făcut, aşa că şi-a revenit greu. Nu ştiu, am avut noroc că el era acolo când eu cădeam, eu eram acolo când el cădea, doar că revenirea lui era foarte grea. Eu îmi reveneam şi mă adaptam destul de repede, el nu prea”, a declarat Ștefania.