Speak și Ștefania s-au testat pentru coronavirus, după ce Nea Mărin a fost depistat pozitiv! Care este rezultatul

Publicat: 08/09/2020 | 17:15

Speak și Ștefania s-au testat pentru coronavirus, după ce Nea Mărin a fost depistat pozitiv. Cei doi le-au dezvăluit fanilor, într-un vlog, care a fost rezultatul.

Nea Mărin a aflat că a contractat COVID-19 după ce a petrecut mai multe zile la Techirghiol, o zonă în care s-au făcut recent filmări pentru show-ul “Poftiți pe la noi”, care urmează să fie difuzată la Antena 1. În prezent, el este internat la Institutul Matei Balș din Capitală. (CITEȘTE ȘI: A CRESCUT ÎN SĂRĂCIE, DAR ȘI-A DEPĂȘIT CONDIȚIA! PROTEJATUL LUI ALEX VELEA I-A IMPRESIONAT PE JURAȚII DE LA ”CHEFI LA CUȚITE”. CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU AVEA LACRIMI ÎN OCHI)

În cadrul show-ului, au participat mai multe vedete. Printre acestea s-au numărat și Speak cu Ștefania. După ce au intrat în contact direct cu Nea Mărin, cei doi și-au făcut testul pentru coronavirus. Iar, din fericire, rezultatul a fost negativ.

„Rezultatul este negativ pentru amândoi. Am ales să facem şi al doilea test pentru a fi siguri. (…) Am scăpat ca prin urechile acului. Mă bucur că acum putem ieşi din casă. (…) Oricum, nu avea rost să vorbim până nu ştiam ceva sigur. Nu avem simptome, nu avem nimic”, a spus Speak pe YouTube.

Cum se simte Nea Mărin

Recent, Nea Mărin a vorbit despre starea lui de sănătate. Potrivit spuselor sale, acesta se simte bine și nu are simptome grave. (VEZI ȘI: LIDIA BUBLE VREA SĂ UITE DE TRECUT! CE A DECIS ARTISTA: ”NU MĂ MAI REGĂSESC DELOC”)

„Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv.

Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine. Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o sa fac un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez ca şi ceilalţi la domiciliu”, a declarat Nea Mărin.