Speranțele fanilor lui Michael Schumacher sunt spulberate: ”Realitatea este dureroasă”

Publicat: 29/08/2018 | 16:31

Michael Schumacher (43 de ani) nu a mai reușit să revină la o viață normală după ce a suferit un teribil accident la schi, în Alpii francezi. Accidentul s-a petrecut în luna decembrie a anului 2013, iar fostul pilot de Formula 1 se află de câțiva ani sub supraveghere permanentă la locuința sa din Elveția.

În ultima vreme existaseră zvonuri conform cărora starea sportivului s-ar fi îmbunătățit, că a ieșit din comă și că nu dorește, încă, să apară în fața publicului. Dar aceste informații – oferite chiar de unul din prietenii cei mai apropiați ai lui Schumacher, Jean Todt – au fost dezmințite de un alt prieten al fostului pilot de Formula 1. Mai mult, acesta a lansat și o informație dramatică – Michael Schumacher ar putea muri în orice moment.

Apropiatul lui Schumacher a acordat o declarație revistei France Dimanche, afirmând că ”realitatea este dureroasă”și că”trebuie să fim convinși că nu îl vom mai revedea vreodată”.

Această declarație o contrazice pe aceea făcută de Jean Todt în urmă cu doar câteva zile și din care reieșea că Michael Schumacher se simte mult mai bine și că este înconjurat permanent de întreaga familie.

Cristian Lisandru

Citește și...