Spionul pedofil a încercat să ”fugă” din închisoare, însă instanța a decis că…

Autor: Gabriel Niculescu
Publicat: 18/03/2018 | 23:21

Înaintea pedofilului de la rutieră, Eugen Stan, un alt personaj de aceeași factură a semănat panică în București. Vorbim despre Ninel Șerbănescu, spionul pedofil, care a fost condamnat la ani grei de pușcărie. Șerbănescu se crede nedreptățit și a încercat să scape de închisoare. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, vă prezintă în exclusivitate stratagema folosită de spionul pedofil!

Ninel Şerbănescu a fost capturat de poliţişti în 2014. Oamenii legii au aflat că individul acuzat de molestarea a opt copii cu vârste între 5 şi 10 ani a terminat patru facultăţi şi a lucrat ca ofiţer de informaţii militare. Când a fost prins, era pensionar. Bărbatul a mai fost condamnat pentru pedofilie, spre finalul regimului comunist, la 13 ani de închisoare. A scăpat, însă, cu decretul de grațiere colectivă din 1990, dar nu a renunțat la apucături! (VEZI AICI: AFLAT DUPĂ GRATII, SPIONUL PEDOFIL A AVUT O REACŢIE INCREDIBILĂ!)

Spionul pedofil a fost condamnat la alți 13 ani de închisoare, dar Parchetul a atacat decizia, iar, un an mai târziu, pedeapsa i-a fost majorată la 18 ani și opt luni de închisoare. Monstrul a uzat apoi de o cale extraordinară de atac, revizuirea, iar magistrații au ajuns recent la un verdict!

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat ce au decis judecătorii în cazul spionului pedofil, care s-a folosit de toate portițele legale să scape mai devreme din închisoare!

Magistrații Judecătoriei Sectorului 2 i-au respins, în urmă cu câteva zile, cererea de revizuire, ceea ce înseamnă că va executa în integralitate pedeapsa de 18 ani. Asta dacă nu va fi eliberat condiționat, pe viitor!

Spionul pedofil ademenea copiii cu ”baba-oarba”

Fostul spion îşi alegea victimele din preajma şcolilor, a parcurilor sau a locurilor de joacă, spuneau anchetatorii. Cei opt copii au fost molestaţi în scările unor blocuri sau în locuri ferite de pe Calea Griviţei, Calea Călăraşi, Bulevardul Basarabiei şi Şoseaua Pantelimon din Bucureşti. Individul acționa și în preajma Parcului Titan și a policlinicii cu același nume folosind un mod de operare nemaîntâlnit. (CITEȘTE ȘI: CUM VREA EUGEN STAN SĂ SCAPE DE ÎNCHISOARE)

Îi ademenea pe copii cu dulciuri și vorbe mieroase și le spunea că o să joace ”baba-oarba”. Spionul pedofil îi lega la ochi, apoi și îi dezbrăca și îi molesta sexual. Victimele sale, majoritatea băieți de vârste fragede, au rămas cu traume pe viață. Fostul ofiţer a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce îşi ademenea victimele.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)