A fost bătut cu tacul de biliard, din cauza unui motiv halucinant! Bărbatul a fost transportat la spital

Publicat: 16/06/2016 | 12:30
A fost bătut cu tacul de biliard, din cauza unui motiv halucinant! Bărbatul a fost transportat la spital

Un bărbat din Alba Iulia a fost transportat la spital, miercuri, după ce a fost lovit în cap cu un tac de biliard, pentru că, printre altele, ar fi spus că naţionala României nu se va califica în optimile Campionatului European de Fotbal din Franţa, potrivit mediafax.ro.

Un bărbat de 49 de ani a venit la sediul Jandarmeriei, după meciul de fotbal România – Elveţia, reclamând că a luat bătaie într-un bar din apropiere. Acesta a afirmat că naţionala de fotbal nu mai are şanse de calificare în optimile Campionatului European, ceea ce l-a enervat la culme pe agresor.

”Un bărbat în vârstă de 49 de ani s-a prezentat miercuri în jurul orei 21.00, la sediul Jandarmeriei Alba şi a reclamat faptul că ar fi luat bătaie într-un bar din apropiere. Într-adevăr, prezenta urme de lovituri la nivelul capului, produse, cel mai probabil, conform spuselor acestuia, cu un tac de biliard. Pornind de la semnalmentele furnizate de victimă, un echipaj de jandarmerie a acţionat de urgenţă pentru depistarea agresorului şi a reuşit identificarea acestuia în scurt timp”, arată Jandarmeria Alba într-un comunicat de presă.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

În cauză, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.
 

Citește și...