„Bodyguardul lui Dumnezeu“ a fost reţinut de către poliţişti. În maşina luptătorului de K1 s-au găsit pistoale şi săbii

Publicat: 03/11/2016 | 17:44
„Bodyguardul lui Dumnezeu“ a fost reţinut de către poliţişti. În maşina luptătorului de K1 s-au găsit pistoale şi săbii

Un imens scandal s-a declanşat, după ce luptătorul Mircea Ursu, poreclit şi „bodyguardul lui Dumnezeu“ l-ar fi ameninţat pe promoterul Eduard Irimia. Oamenii legii l-au şi reţinut pe luptătorul de K1, pentru o perioadă de 24 de ore.

Potrivit poliţiştilor, Mircea Ursu l-a ameninţat în repetate rânduri pe Eduard Irimia, ca acesta să îl promoveze la galele superkombat. „Bodyguardul lui Dumnezeu“ a fost reţinut alături de un prieten de-al său, Cosmin Mihai Gâscă.

Mircea Ursu este principalul suspect în acest dosar, în care poliţiştii vorbesc despre mai multe infracţiuni, dintre care şantaj, ameninţare, port fără drept de arme neletale. Anchetatorii spun că luptătorul de 35 de ani l-a ameninţat pe organizatorul de competiţii sportive ca să-l promoveze la concursuri, show-uri televizate şi gale sportive de pe urma cărora Mircea Ursu primea importante sume de bani.

În acest scop, i-ar fi trimis lui Irimia pe Facebook o poza cu un pistol şsi i-a spus: „Acesta e ultimul lucru pe care il vei vedea daca nu faci cum iti spun eu“. Împreună cu un alt barbat de 27 de ani, luptătorul mai este acuzat că l-a ameninţat pe administratorul unui restaurant din Snagov ca să-i angajeze pe cei doi ca bodyguarzi. Au fost reţinuţi amândoi pentru 24 de ore. În urma mai multor percheziţii, au fost ridicate 11 săbii şi două pistoale cu gaz şi arme de foc supuse autorizării.

Citește și...