Ce fotografie a postat Cristiano Ronaldo, dupa ce avionul sau privat s-a prabusit la Barcelona

Publicat: 29/09/2016 | 19:45
Ce fotografie a postat Cristiano Ronaldo, dupa ce avionul sau privat s-a prabusit la Barcelona

Avionul privat al lui Cristiano Ronaldo s-a prăbuşit joi la prânz, dar din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime. Chiar în timp ce ştirea apărea în media internaţională, fotbalistul işi vedea, netulburat, de activităţile zilnice!

Aeronava Gulfstream G200, care îi aparţine starului portughez, s-a rupt în momentul coborârii pe Aeroportul „El Prat” din Barcelona. Potrivit cotidianului ,,As‘’, fotbalistul nu se afla în avion în acel moment, Cristiano era în Germania, unde se pregătea pentru meciul Borussia Dortmund – Real Madrid, disputat în grupele Ligii Campionilor.

Ei bine, Ronaldo se ocupa atunci de socializarea cu fanii…işi publica obişnuitele fotografii pe reţelele de socializare. Ultima dintre ele îl arată pe fotbalist la momentul unei interceptări , sărind. ”Jumpaman, jumpaman” işi etichetează fotbalistul postarea, adică ”Săltăreţul”, primind imediat aprecierile fanilor.

Aceasta este aeronava fotbalistului
Aceasta este aeronava fotbalistului

Nu numai Ronaldo utiliza avionul şi acesta era închiriat de o companie privată. La sfârşitul anului 2015, Cristiano a plătit aproximativ 20 de milioane de euro pentru achiziţionarea avionului. (Gabriel Niculescu)

Citește și...