Ce i-a spus CĂTĂLIN MOROŞANU lui MIKE TYSON! Campionul mondial i-a făcut o promisiune sportivului român

Publicat: 07/10/2016 | 17:14
Ce i-a spus CĂTĂLIN MOROŞANU lui MIKE TYSON! Campionul mondial i-a făcut o promisiune sportivului român

Mike Tyson vrea să să vadă meciurile unor luptători legendari de la noi. Celebrul pugilist american a fost impresionat de tehnicile folosite de Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş, cărora le-a promis ca va veni să-i vadă luptând în competiţie, la anul!

Legendarul Mike Tyson a vizitat, joi dupa-amiaza, Academia Superkombat, acolo unde i-a intalnit pe doi dintre cei mai cunoscuti luptatori români, Catalin Morosanu şi Raul Cătinas, şi a facut cunostinta si cu alţi luptători ai circuitului condus de Eduard Irimia.

Ca de obicei, Tyson a fost flancat de o armată de bodyguarzi, şi a intrat in academie fară să acorde vreun autograf. Fostul mare campion al greilor a ramas impresionat in momentul in care l-a vazut pe Cătinas, pentru că acesta are tatuat chipul său pe braţul stâng.

Tyson, alături de Moroşanu
Tyson, alături de Moroşanu

„Dumnezeule, nu-mi vine sa cred! Te iubesc, omule!”, i-a spus lui Cătinaş. Chiar luptătorul român mărturisise că s-a apucat de sporturi de contact urmarind meciurile de box ale lui Tyson.

Catalin Morosanu l-a invitat pe Tyson sa-l vada pe viu la lupta intr-o gala Superkombat pe continentul american in sezonul din 2017. Tyson a promis ca o sa vina sa ii vada pe cei doi romani.

(Gabriel Niculescu)

Citește și...