HORIA TECĂU s-a accidentat la genunchi şi riscă să rateze restul sezonului!

Publicat: 06/09/2016 | 13:38
HORIA TECĂU s-a accidentat la genunchi şi riscă să rateze restul sezonului!

Horia Tecău şi coechipierul său olandez Jean-Julien Rojer au fost eliminaţi în optimile US Open, proba de dublu, 3-6, 6-7, cu Robert Lindstedt/ Aisam-Ul-Haq Qureshi. După această partidă, Horia Tecău a avut dureri mari la genunchi.

Tenismenul nu a respectat sfatul medicului, care i-a transmis să nu participe la competiţia din Brazilia. Horia va efectua un RMN pentru a afla verdictul şi, în cazul în care accidentarea e una serioasă, lucru probabil, ţinând cont de durerile pe care acesta le are, va fi nevoit să renunţe la turneele din următoarea perioadă, cele din Asia.

Începutul lui Tecău în tenis

La vârsta de 14 ani s-a clasat pe locul I la dublu, împreună cu Florin Mergea la europenele pentru juniori de la San Remo. În competiţiile de juniori la dublu, a fost, împreună cu Florin Mergea, în 2002 si 2003, campion la Wimbledon şi finalist la Australian Open.

În 2006 finalist la dublu, alături de mexicanul Bruno Echagaray, la turneul challenger de la Puebla, Mexic, finalist la dublu, alături de Florin Mergea, la challenger-ul de la Mamaia, finalist la dublu, alături de americanul Nick Monroe, la challenger-ul de la Manta, Ecuador.

Citește și...