Situaţie stânjenitoare pentru noua iubită a lui Dorin Rotariu! Nu a luat BAC-ul!

Publicat: 12/09/2016 | 14:35

Dorin Rotariu, fotbalistul de 20 de ani despre care s-a spus că este urmărit de mai multe formaţii mari din Europa, printre care şi Manchester United, are o nouă relaţie. Dinamovistul s-a îndrăgostit lulea de o blondă din Bistriţa.

 

Anul trecut îşi striga iubirea pentru Denisa Trofin, o tânără care se lansase de curând pe piaţa muzicală, dar  relaţia lor n-a durat foarte mult şi fiecare şi-a văzut de viaţă separat. Acum, fotbalistul se iubeşte cu Ariana Costinea, o blondă focoasă din Bistriţa.

Fosta iubită a fotbalistului a trecut cu bine de testul maturităţii.
Fosta iubită a fotbalistului a trecut cu bine de testul maturităţii.

Fosta şi actuala iubită a lui Dorin Rotariu sunt foarte diferite, cel puţin în privinţa notelor pe care le-au luat la Bacalaureat. Denisa Trofin a trecut testul maturităţii cu 7,8, dar Ariana Costinea l-a picat.

Iubita lui Dorin a picat Bac-ul.
Iubita lui Dorin a picat Bac-ul.

Cariera de fotbalist a lui Dorin Rotariu

Dorin Rotariu şi-a început cariera de jucător profesionist în Liga 1, la Dinamo Bucureşti, club la care a fost împrumutat de către ACS Poli Timişoara în septembrie 2012.

În vara anului 2013, a expirat împrumutul său la Dinamo, precum şi contractul său cu ACS Poli. Astfel, Rotariu a devenit jucător liber de contract. FC Vaslui a încercat să îl convingă să semneze cu ei, prin intermediul unchiului său, Iosif Rotariu, care era assistant managerul echipei. Totuşi, el a semnat un contract pentru 6 sezoane cu Dinamo Bucureşti.
 

Citește și...