Home » Exclusiv » Spovedania ”Conchitei de România”: “La 6 ani eram feminin, iar la 14 am realizat că…” + ”Mă voi opera până voi deveni cea mai sexy femeie cu barbă!”

Spovedania ”Conchitei de România”: “La 6 ani eram feminin, iar la 14 am realizat că…” + ”Mă voi opera până voi deveni cea mai sexy femeie cu barbă!”

De: Ramona Danciulescu 19/02/2020 | 23:06

Dacă îl vezi pe stradă, nu ai cum să nu întorci capul după el. Elegant și cu un stil unic, Dudu a reușit să se transforme într-o Conchita veritabilă și să-și exprime trăirile și sentimentele, dar și acțiunile, fix așa cum simte. De asemenea, Dudu a făcut publică, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România, prima fotografie cu el și fostul iubit!

Dudu, alias Conchita de România, face furori pe oriunde apare, căci stilul lui excentric – atât în vestimentație, cât și în comportament – nu ai cum să îl treci cu vederea. Cu toate acestea, povestea de viață nu i-o cunoaște nimeni. Dudu „Conchita” a acceptat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, să-și deschidă sufletul și să facă mărturisiri pe care până acum nu a avut curajul să le expună.

„Mă iubesc pe mine și sunt cam singurul gay acceptat de societate”

Conchita de România ne-a povestit totul despre orientarea sa sexuală și despre cât de greu este să îți asumi, în țara noastră, faptul că ești gay. De asemenea, Dudu a explicat, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România, cum a descoperit că nu îi plac femeile. (NU RATA: IMAGINI ÎN PREMIERĂ. CUM ARĂTA CONCHITA DE ROMÂNIA ÎN LICEU)

 „Mi-a fost exagerat de greu să mă lupt cu societatea. În momentul în care am ajuns în Bucureşti, viața mea s-a schimbat, m-am decis să iau viața în mâini și să mă axez pe stilul meu, pe munca mea. Am ajuns să fiu hairstylist și să devin foarte cunoscut.

Sunt un om foarte asumat, nu am rețineri și sunt fericit, mă iubesc pe mine și sunt cam singurul gay acceptat de societate. Am avut un succes colosal în presă, față de alți gay care nu își asumă și nu au mai apărut la TV, nu au vorbit despre ei și despre viața lor. Totul se datorează oamenilor care mă iubesc extrem de mult”, a declarat Dudu, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Dudu, alias „Conchita de România”

„Mă jucam cu păpușile, făceam rochii”

Dudu  „Conchita” ne-a mai povestit că și-a dat seama încă de mic că este ușor înclinat către partea feminină. La numai 14 ani, Dudu a realizat că este gay și atunci a început să-și pună tot felul de semne de întrebare. Anii care au trecut nu au făcut altceva decât să-l ajute să se descopere mai mult și să se accepte fix așa cum este.

„La vârsta de 6 ani eram foarte feminin, mă jucam cu păpușile, făceam rochii, le machiam, le coafam pe prietenele mele. Pe la 14 ani am realizat că sunt gay, m-am regăsit în toate informațiile și mi-am dat seama că sunt diferit.

Cu toate acestea, am crezut în mine în fiecare secundă și, sincer să fiu, nu îmi doresc să mă schimb pentru nimeni și pentru nimic. Sunt un om normal și, cum alții sunt acceptați, și eu o să fiu. Sunt fericit că sunt așa și că m-am acceptat eu, în primul rând”, a mai spus Conchita de România, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Și-a făcut numeroase operații, pentru a arăta ca adevărata Conchita

În privința operațiilor estetice la care a apelat, Dudu Conchita ne-a povestit sincer că a făcut aceste lucruri pentru a semăna cu Conchita Wurst, dar și pentru a-și face propria imagine de Conchita de România. Dudu susține că se simte bine în pielea lui și că este extrem de mulțumit de schimbările pe care le-a făcut, la nivelul imaginii sale. Mai mult, „Conchita” a declarat că nu vrea să se oprească aici și își dorește să mai facă anumite transformări la nivelul feței.

„Operațiile mi le-am dorit toată viața mea și mai am de gând să îmi fac până voi deveni cea mai sexy femeie cu barbă. Din copilărie îmi doream să ajung ce sunt azi, cea mai fashion divă cu barbă, îmi doream și știam că voi deveni celebru datorită faptului că harul meu de la Dumnezeu se reflectă în munca mea și oricine încearcă să mă copieze, nu îi iese, eu sunt o creatură unică și cu multe steluțe norocoase”, ne-a mai povestit „Conchita”, în exclusivitate.

„Drept dovadă de iubire îi port portretul tatuat pe coastă”

Dudu „Conchita” s-a iubit cu mare patos cu un lăutar celebru de la noi, lucru pe care ni l-a povestit la fel de sincer. Deși, din postările pe care le făcea la vremea respectivă pe rețelele de socializare, înțelegeam că Dudu este extrem de fericit, lucrurile s-au schimbat, iar legătura amoroasă cu personajul misterios s-a încheiat subit. Cu toate acestea, la adresa bărbatului pe care l-a iubit, Conchita noastră are, în continuare, numai cuvinte de laudă. (CITEȘTE ȘI: AM DESCOPERIT-O PE ”CONCHITA WURST DE ROMÂNIA”!)

„Am avut o relație cu un lăutar, l-am iubit enorm și am făcut multe sacrificii pentru relația asta. El mă iubea enorm, și-a lăsat familia pentru mine, mă diviniza, eram perfecți, iubirea noastră era o chimie. El este singurul bărbat cu care m-aș împăca oricând, aș accepta să fac și nuntă cu el, a fost cel mai asumat iubit al meu. Drept dovadă de iubire îi port portretul tatuat pe coastă pentru că se afișa cu mine, mă întreținea și iubirea lui era unică. De când nu mai sunt cu el nu am mai avut nicio relație și nici nu îmi doresc. 

Relația noastră s-a încheiat din cauză că, în ultima vreme, avea o situație financiară proastă și eu nu prea ajut bărbații cu bani. A apărut fosta lui iubită în peisaj care era extrem de geloasă că el este cu mine și că a lăsat și un copil pentru mine.

„Conchita de România” și fostul iubit

Femeia respectivă îi dădea bani și așa a reușit să-l recâștige. Și acum mă sună și ne certăm și cred că face asta din cauză că suferă după despărțirea noastră. Cred că încă mă iubește! Nu vorbesc cu el de câteva luni bune, dar comunicăm prin telepatie. Iubirea noastră a fost bazată doar pe dragoste la prima vedere”, a mai spus „Conchita de România”, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

„Bărbatul perfect este un bărbat cu inima la fel de bună ca a mea”

Și, dacă tot este un bărbat singur, l-am întrebat pe Dudu cum arată iubitul ideal pentru el și de ce anume are nevoie, pentru a fi din nou fericit. „Bărbatul perfect pentru mine este fostul meu iubit, el îmi oferea toată iubirea lui. Doar de atât am nevoie, de iubire. Bărbatul perfect este un bărbat cu inima la fel de bună ca a mea, dar în același timp îmi place și un bărbat cu bani, pentru că eu sunt Dudu, Conchita de România, și am ajuns la un nivel în care fac foarte mulți bani din munca mea, din proiectele mele”, a mai completat Dudu.

Dudu este hairstylist și designer de succes

După cum ne-a povestit deja, Dudu este un hairstylist de succes, iar prin mâinile lui trec diverse vedete de la noi: Viorica din Clejani, Denisa Despa, Margherita din Clejani și multe altele. În paralel, Dudu a dezvoltat o pasiune și pentru haine, căci nu degeaba ne-a mărturisit că în copilărie îi plăcea foarte mult să facă rochii pentru păpuși. Acum, Conchita de România face rochii de lux pentru doamne și domnișoare, cu materiale pe care susține că le ia tocmai din Dubai.

Dudu și Viorica din Clejani

„În prezent lucrez la atelierul de haine pe care îl am, iar colecția este în lucru. Va fi o colecție de vis, de lux, în stilul meu, stilul femeii cu barbă. Iau materiale scumpe, din Dubai, pentru că vreau să am cele mai tari creații. Ca stilist, fac un curs de formator, iar din vară voi preda eu singur cursuri în acest domeniu.

Visul meu este să duc mai departe și altora meseria mea, să îi învăț. Mai mult, la «Bravo, ai stil! Celebrities», sunt stilistul personal al Oanei Radu, concurenta proaspăt intrată în competiție. Tot ce îmi doresc e ca tatăl meu să fie sănătos, să mă bucur de el, de iubirea lui mult, mult timp și să fiu fericit, să ajung să mă bucur mai tarziu de toți banii și de afacerile mele, alături de bărbatul perfect care va fi lângă mine…

Voi ajunge cea mai cunoscută divă cu barbă din România, voi avea cel mai mare succes, voi lupta cum am luptat și până acum să ajung cât mai sus, din punct de vedere profesional” , a încheiat „Conchita de România”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Sute de mii de români au interzis! E lege. De ce permis vor avea nevoie după vaccinare
Sute de mii de români au interzis! E lege. De ce permis vor avea nevoie...
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
DOLIU în televiziune şi în ţară! Prezentatoarea s-a SPÂNZURAT: ultimul mesaj e cutremurător
DOLIU în televiziune şi în ţară! Prezentatoarea s-a SPÂNZURAT: ultimul mesaj e cutremurător
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Detalii fabuloase din anchetă! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Sabina
Detalii fabuloase din anchetă! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Sabina
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți o cred
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
OMFG! Andreea Tonciu s-a DEZBRĂCAT de pantaloni la Bravo, ai stil! Ce au putut vedea jurații
OMFG! Andreea Tonciu s-a DEZBRĂCAT de pantaloni la Bravo, ai stil! Ce au putut vedea...
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul lui a ajuns in Cartea Recordurilor. FOTO
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul...
Vestea momentului pentru acești salariați: vor fi scutiți de impozit! Cât vor câștiga
Vestea momentului pentru acești salariați: vor fi scutiți de impozit! Cât vor câștiga
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
Anamaria Prodan tocmai a încasat 80 de milioane de euro de pe urma mamei sale
Anamaria Prodan tocmai a încasat 80 de milioane de euro de pe urma mamei sale
Care este, de fapt, originea virusului COVID-19? OMS a anunțat acum: Nu există nimic de ascuns
Care este, de fapt, originea virusului COVID-19? OMS a anunțat acum: Nu există nimic de...
SMS-uri primite în toiul nopții de la Guvernul Orban. Ce le-a transmis românilor
SMS-uri primite în toiul nopții de la Guvernul Orban. Ce le-a transmis românilor
COVID-19, mortal și după ce virusul dispare din organism! S-a îmbolnăvit, a fost declarată vindecată, dar a murit
COVID-19, mortal și după ce virusul dispare din organism! S-a îmbolnăvit, a fost declarată vindecată,...
Apariție BIZARĂ lângă Piatra Neamț. Așa ceva a apărut și în SUA: „Extratereştrii ne vor pe noi şi pe americani“
Apariție BIZARĂ lângă Piatra Neamț. Așa ceva a apărut și în SUA: „Extratereştrii ne vor...
VIDEO Misterul monolitului metalic ajunge în România. Un obiect asemănător celui dispărut recent din Utah a fost descoperit în Piatra Neamţ
VIDEO Misterul monolitului metalic ajunge în România. Un obiect asemănător celui dispărut recent din Utah...
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Alex Bodi scoate dovada! Dezvăluirile care răstoarnă ancheta!
Alex Bodi scoate dovada! Dezvăluirile care răstoarnă ancheta!
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
Video uluitor! O fată de 63 de kilograme a acceptat să se bată cu un colos de 240! Lupta te lasă fără cuvinte! Ce s-a întâmplat
Video uluitor! O fată de 63 de kilograme a acceptat să se bată cu un...
Ce se întâmplă în
Ce se întâmplă în "Brigada plăcerii" a lui Kim Jong Un. Cele mai frumoase tinere,...
Prima reactie a Alexandrei Ungureanu dupa scandalul din Gala! Ce mesaj cu subinteles a lasat cantareata
Prima reactie a Alexandrei Ungureanu dupa scandalul din Gala! Ce mesaj cu subinteles a lasat...
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a schimbat toată viaţa, iar acum este responsabilă de dezvoltarea globală a unui produs folosit zilnic şi în România
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a...
Irinel Columbeanu, declarație șoc despre Bianca Drăgușanu!: „Cele mai interesante poziții...”
Irinel Columbeanu, declarație șoc despre Bianca Drăgușanu!: „Cele mai interesante poziții...”
Anamaria Prodan, în stare gravă din cauza coronavirsului! A chemat ambulanța
Anamaria Prodan, în stare gravă din cauza coronavirsului! A chemat ambulanța
Adio, cursuri online! Anunț important pentru elevi și părinți
Adio, cursuri online! Anunț important pentru elevi și părinți
Cine este tânărul care își bate joc de Poliția Română? Beizadeaua a lovit cu mașina un polițist iar acum încearcă să mușamalizeze totul
Cine este tânărul care își bate joc de Poliția Română? Beizadeaua a lovit cu mașina...
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
Cât de norocos ești în funcție de zodie în data de 1 decembrie. Schimbări benefice se produc în viața acestor zodii
Cât de norocos ești în funcție de zodie în data de 1 decembrie. Schimbări benefice...