SRI face angajari! Intra aici sa vezi ce trebuie sa faci pentru a ajunge agent sub acoperire!

Publicat: 23/03/2015 | 18:14
SRI face angajari! Intra aici sa vezi ce trebuie sa faci pentru a ajunge agent sub acoperire!

Zilele trecute, Serviciul Roman de Informatii a postat pe site-ul lor un filmulet, prin care incearca sa atraga noi recruti. Cei care doresc sa lucreze ca ofiteri sub acoperire trebuie sa respecte reguli stricte, dar si sa aiba diverse aptitudini.

Ai peste 20 de ani, esti inteligent si ti-ai dori un loc de munca in domeniul securitatii nationale?Ei bine, acum este sansa ta, pentru Serviciul Roman de Informatii face angajari. Pentru a fi un agent bun, orice persoana trebuie sa stie ca trebuie sa se incadreze intr-un anume tipar, dar si sa repsecte conditii stricte. Atentia distributiva, spiritul competitiv, precum si retinerea detaliilor, precum culoarea unei masini pe langa care treci, ori numarul de persoane existente intr-un magazin, te diferentiaza de o persoana obisnuita

SRI

. De asemenea, o persoana care vrea sa lucreze in SRI trebuie sa stie ca nu poate sa raspunda niciodata acasa la intrebarea:” ce ai facut astazi la munca?”.

 

CITESTE SI:

George Maior si-a dat demisia de la conducerea SRI! Decizia luata de presedintele Iohannis

Propuneri aberante ale SRI in Legea Securitatii Cibernetice: Procurorul poate sa-ti ia la bunul sau plac calculatorul de acasa!

 

Si tu poti fi agent SRI!

 

sri antitero

Pentru cei interesati sa afle care sunt cerintele, dar si daca vor sa isi verifice aptitudinile, ba chiar si sa aplice pentru un post, o pot face intrand pe site-ul:

https://www.sri.ro/cariere/cariere.html

 

C.B

Citește și...