Start în Ardeal în cea de-a VIII-a rundă a play-off-ului Ligii 1!

Publicat: 17/07/2020 | 08:43
Start în Ardeal în cea de-a VIII-a rundă a play-off-ului Ligii 1!

Astăzi de la ora 21:00 la Mediaș, Gaz Metan și Astra Giurgiu vor da startul rundei a VIII-a a play-off-ului Ligii 1.

Duelul de la Mediaș dintre Gaz Metan și Astra se anunță a fi unul dezechilibrat. Și asta pentru că ardelenii au încheiat recent conturile cu opt jucători cărora le-au expirat contractele iar Sergiu Buș și Marius Constantin, nu au drept de joc fiind suspendați în urma cartonașșelor roșii primite în urmă cu două etape cu Universitatea Craiova. Ba mai mult, Buș a semnat între timp un contract valabil pe trei ani cu FCSB, iar Marius Constantin este ca și transferat de Universitatea, tratativele fiind destul de avansate. Gaz Metan abordează duelul de pe ultimul loc cu 25 de puncte, fiind singura formație din play-off fără victorie.

După șapte runde scurse din acest play-off  Astra Giurgiu se află pe locul 3 cu 30 de puncte, iar cu trei puncte câștigate în acest duel își asigură locul pe podium înaintea ultimelor două runde care se anunță de foc și în care vor întâlni Universitatea Craiova pe teren propriu și FCSB în deplasare.

Partida Gaz Metan Media- Astra Giurgiu va avea loc de la ora 21:00, confruntarea urmând a fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Program etapa a VIII-a play-off Liga 1
Vineri, 17 iulie
ora 21:00 Gaz Metan Mediaș – Astra Giurgiu
Sâmbătă, 18 iulie
ora 21:00 FCSB- CFR Cluj
Duminică, 19 iulie
ora 21:00 FC Botoșani – Universitatea Craaiova

Clasament play-off Liga 1
1 Universitatea Craiova – 41 pct
2 CFR Cluj- 40 pct
3 Astra Giurgiu – 30 pct
4 FC Botoșani- 29 pct
5 FCSB- 28 pct
6 Gaz Metan Mediaș- 25 pct