Start în intermediara din play-out » Poli Iași- FC Hermannstadt deschide runda a VII-a!

Publicat: 30/06/2020 | 12:19
Start în intermediara din play-out » Poli Iași- FC Hermannstadt deschide runda a VII-a!

Astăzi se va va startul în intermediara din play-out. Primul meci din cadrul rundei a VII-a a play-out-ului Ligii 1 va avea loc astăzi de la ora 20:00 între Poli Iaşi și FC Hermannstadt.

Poli Iaşi, după trei înfrângeri consecutive, a obţinut prima victorie de la reluarea campionatului, 2-0 cu Chindia Târgovişte, dar misiunea elevilor lui Mircea Rednic este departe de a se fi terminat. De partea cealaltă, sibienii, cu Ruben Albes pe bancă, au pierdut cu Viitorul şi Academica Clinceni şi se află în acest moment pe locul de baraj, dar la egalitate de puncte, cu Poli Iaşi, ambele având câte 18 puncte acumulate.

Miza celor trei puncte este imensă și cu siguranță își va pune amprenta asupra evoluției celor două formații. Avantajul pare a fi însă de partea moldovenilor care sunt conștienți că doar victoria este cea care poate da greutate celor trei puncte cucerite runda precedentă cu Chindia. De partea cealaltă, la felul în care s-au prezentat  sub comanda lui Ruben Albes, e greu de crezut că sibienii vor avea puterea să obțină o victorie în Copou.

Partida Poli Iași- FC Hermannstadt va începe la ora 20:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Program etapa a VII-a play-out Liga 1
Marți, 30 iunie
ora 20:00 Poli Iași- FC Hermannstadt
Miercuri, 1 iulie
ora 17:00 Academica Clinceni- Sepsi OSK Sf. Gheorghe
ora 20:00 FC Voluntari- Chindia Târgoviște
Joi, 2 iulie
ora 20:00 Viitorul Constanța- Dinamo București

Clasament play-out Liga 1
1 Viitorul Constanța- 31 pct
2 FC Voluntari – 24 pct
3 Sepsi OSK- 24 pct
4 Academica Clinceni- 23 pct
5 Poli Iași- 18 pct
6 FC Hermannstadt- 18 pct
7 Chindia Târgoviște- 17 pct
8 Dinamo- 17 pct

Citește și...