Acasă » Știri » Stațiunea de pe litoralul românesc în care o ciorbă costă doar 14 lei, acum, în plin sezon estival

Stațiunea de pe litoralul românesc în care o ciorbă costă doar 14 lei, acum, în plin sezon estival

De: Irina Vlad 03/07/2025 | 16:32
Stațiunea de pe litoralul românesc în care o ciorbă costă doar 14 lei, acum, în plin sezon estival

Pentru mulți români nimic nu se compară cu o vacanță pe litoralul românesc. Turiștii care aleg să se îndrepte către stațiunile din sudul litoralului vor avea parte de o surpriză. Unde se află restaurantul cu cele mai mici prețuri? O ciorbă costă 14 lei, acum, în plin sezon estival. 

Deși pare greu de crezut, în stațiunea Venus există un restaurant unde timpul (și prețurile) au stat pe loc. Un turist a luat la explorat plajele, împrejurimile, cazările și restaurantele de aici. În plin sezon estival, bărbatul a avut surprinderea să constate că încă există locuri la malul mării unde prețurile sunt încă accesibile.

Stațiunea din România cu cele mai IEFTINE prețuri. Aici meniul zilei costă doar 37 de lei!

Cât costă o ciorbă într-un restaurant din stațiunea Venus

Dacă în stațiunile din partea de nord a litoralului românesc prețurile ating noi ”recorduri”, de la an la an, prețurile practicate de operatorii din sudul litoralului sunt mult mai avantajoase. Un turist a vizitat cel mai ieftin restaurant din Venus (Terasa Vulturul – restaurant cu specific românesc) și mare i-a fost mirarea când a văzut cât costă o ciorbă. Iată câteva exemple de mâncăruri și prețuri afișate.

  • ciorbă de burtă – 22 de lei
  • ciorbă de văcuță – 23 de lei
  • ciorbă de pui – 16 lei
  • ciorbă de pui a la grec – 18 lei
  • ciorbă de perișoare – 18 lei
  • ciorbă de legume – 14 lei
  • ciorbă de fasole – 14 lei
  • ciorbă de pește – 20 de lei
  • storceag – 30 de lei
  • ciorbă de porc afumată – 18 lei
sursă foto: @autoloco

Prețuri pentru felurile principale de mâncare

La felul doi, turiștii au de ales între ciolan, cârnat de porc, pește, varză, fasole scăzută, cabanos, cașcaval pane, piept de pui la grătar, șnițel de pui, pulpe de pui dezosate, șnițel de porc, chiftele, tochitură și multe altele. Prețurile sunt calculate pe 100 de grame:

  • fasole scăzută (porție de 300 de grame) – 20 de lei
  • varză (porție de 300 de grame) – 20 de lei
  • ciolan (100 de grame) – 12 lei
  • cabanos (100 de grame) – 14 lei
  • cârnat de porc (100 de grame) – 14 lei
  • cașcaval pane (2 bucăți) – 20 lei
  • piept de pui la grătar (100 grame) – 14 lei
  • șnițel de pui (100 grame) – 14 lei
  • aripioare de pui (100 grame) – 14 lei
  • pulpă de pui dezosată (100 grame) – 18 lei
  • pulpă de pui (100 grame) – 11 lei
  • gordon bleu (buc)- 14 lei
  • frigărui de pui (buc) – 20 de lei
  • chiftele (2 buc) – 12 lei
  • ceafă de porc (100 grame) – 18 lei
  • grujoane de pui (100 grame) – 14 lei
  • tochitură (100 grame) – 18 lei
  • costiță de porc (100 grame) – 12 lei
  • tigaie picantă (150 grame porția) – 20 lei
  • șunculiță țărănească (100 grame) – 12 lei
sursă foto: @autoloco

Prețuri pește

  • hamsie – 14 lei (100 grame)
  • șalău – 25 de lei (100 grame)
  • crap – 20 de lei (100 grame)

Prețuri garnituri

  • mămăligă – 5 lei (cupa/150 grame)
  • sote de ciuperci – 11 lei (100 grame)
  • cartofi prăjiți – 15 lei (150 grame)
  • cartofi la cuptor – 10 lei (150 grame)
  • cartofi gratinați – 14 lei
  • piure – 10 lei (150 grame)
  • orez – 10 lei (150 grame)
  • sote de legume – 11 lei
sursă foto: @autoloco

Prețuri salate

  •  salată asortată – 15 lei (150 grame)
  • salată de roșii – 12 lei (150 grame)
  • salată de ardei copți – 12 lei (150 grame)
  • salată de varză – 10 lei (150 grame)
  • salată de castraveți murați – 10 lei (150 grame)
  • salată de sfeclă – 12 lei (150 de grame)
  • smântână – 5 lei (50 grame)
  • mujdei – 5 lei
  • ketchup – 5 lei
  • muștar – 5 lei
  • maioneză – 5 lei
  • ardei iute – 3 lei ( bucata)

sursă foto: @antoloco

Urmărește Cancan.ro pe Google News
×