Pentru mulți români nimic nu se compară cu o vacanță pe litoralul românesc. Turiștii care aleg să se îndrepte către stațiunile din sudul litoralului vor avea parte de o surpriză. Unde se află restaurantul cu cele mai mici prețuri? O ciorbă costă 14 lei, acum, în plin sezon estival.
Deși pare greu de crezut, în stațiunea Venus există un restaurant unde timpul (și prețurile) au stat pe loc. Un turist a luat la explorat plajele, împrejurimile, cazările și restaurantele de aici. În plin sezon estival, bărbatul a avut surprinderea să constate că încă există locuri la malul mării unde prețurile sunt încă accesibile.
Cât costă o ciorbă într-un restaurant din stațiunea Venus
Dacă în stațiunile din partea de nord a litoralului românesc prețurile ating noi ”recorduri”, de la an la an, prețurile practicate de operatorii din sudul litoralului sunt mult mai avantajoase. Un turist a vizitat cel mai ieftin restaurant din Venus (Terasa Vulturul – restaurant cu specific românesc) și mare i-a fost mirarea când a văzut cât costă o ciorbă. Iată câteva exemple de mâncăruri și prețuri afișate.
La felul doi, turiștii au de ales între ciolan, cârnat de porc, pește, varză, fasole scăzută, cabanos, cașcaval pane, piept de pui la grătar, șnițel de pui, pulpe de pui dezosate, șnițel de porc, chiftele, tochitură și multe altele. Prețurile sunt calculate pe 100 de grame:
fasole scăzută (porție de 300 de grame) – 20 de lei