Ștefan, băiețelul mort la câteva ore după operație, condus astăzi pe ultimul drum. Cu durere în suflet, părinții și-au îngropat copilul. Primele imagini de la înmormântare

Publicat: 24/10/2018 | 18:21

Ștefan, băiețelul mort la câteva ore după operație, a fost condus astăzi pe ultimul drum. O zi a durerii profunde în Găeşti, localitatea unde astăzi a a avut loc înmormântarea lui Ştefan. Este vorba despre băiețelul de un an şi 10 luni care a murit după ce fusese operat de hernie inghinală. Nenorocirea s-a petrecut într-un spital privat din Bucureşti.

Trupul lui Ştefan a fost aşezat într-un sicriu micuţ, alb, și a fost coborât în groapă alături de un imens urs de pluş. Lângă jucărie a fost aşezată o cruce din flori, presărată cu mici îngeraşi.

CITEȘTE ȘI: REZULTAT ȘOCANT ÎN CAZUL AUTOPSIEI BĂIEȚELULUI DE 2 ANI, MORT ÎNTR-UN SPITAL PRIVAT! CE AU DESCOPERIT MEDICII

Părinţii lui Ştefan, distruși de durere, au stat însă îmbrăţişaţi tot timpul slujbei. Înainte ca micuţul sicriu alb să fie scos din biserică, femeii i s-au înmuiat picioarele. S-a lăsat pe vine şi, timp de câteva minute, a rămas nemişcată.

Părinții spun că vor face tot ce le stă în putinţă pentru ca vinovaţii de moartea baieţelului lor să plătească.

Conform rezultatului autopsiei de la IML, Ştefan a murit în urma unui şoc hemoragic, la câteva ore după ce fusese operat.

CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU, REACȚIE FURIBUNDĂ DUPĂ CE A AFLAT DE MOARTEA UNUI COPIL ÎNTR-UN SPITAL PRIVAT

Citește și...