Ștefan Bănică Jr, prima declarație după operația de apendicită! Ce se întâmplă cu artistul

Publicat: 04/04/2018 | 16:44

Ștefan Bănică Junior a ajuns luni la spital, după ce a acuzat dureri în zona abdomenului. A fost examinat medical și s-a descoperit că are apendicită. A fost operat, iar acum artistul se află în perioada de recuperare. Nu a părăsit spitalul, iar fanii sunt îngrijorați. Ștefan Bănică Jr, a oferit prima declarație după operația de apendicită.

Care a fost prima declarație a lui Ștefan Bănică, după operația de apendicită

Fanii lui au reacționat la aflarea veștii, scriindu-i multe mesaje de susținere. “Pentru că au circulat în ultimele ore multe informații referitoare la starea mea de sănătate și pentru că am fost copleșit de mulțimea de mesaje primite, țin să precizez faptul că în acest moment mă simt bine.

A fost vorba de o intervenție chirurgicală uzuală pentru o apendicită. Le mulțumesc medicilor și asistenţilor de la Spitalul de Urgență Floreasca, care au avut și au în continuare grijă de mine, și tuturor celor care mi-au transmis un gând bun! Multă sănătate tuturor și să ne revedem cu bine”, a scris Stefan Bănică Jr, pe pagina sa de socializare.

Ștefan fost internat la secția de chirurgie a Spitalului Floreasca din Capitală, fiind operat la scurt timp de apendicită.

 

Citește și...