Acasă » Știri » Stejarii Collection, cel mai nou proiect marca Țiriac Imobiliare, a fost inaugurat: complexul își deschide oficial porțile pentru noii chiriași elevând standardele rezidențiale de lux

Stejarii Collection, cel mai nou proiect marca Țiriac Imobiliare, a fost inaugurat: complexul își deschide oficial porțile pentru noii chiriași elevând standardele rezidențiale de lux

De: Luciana Polite 21/09/2023 | 16:30

Stejarii Collection, cel mai nou proiect rezidențial dezvoltat de Țiriac Imobiliare în zona de nord a Bucureștiului, a fost inaugurat joi, 21 septembrie.

Complexul care reprezintă cea mai nouă dimensiune a universului Stejarii își așteaptă chiriașii începând din toamna acestui an, anticipând un grad complet de ocupare până la finalul anului 2024.

“Am creat la Stejarii un standard al serviciilor de top în domeniul rezidențial. Un standard recunoscut și apreciat atât de către români, cât și de către expați. Am dezvoltat la Stejarii o comunitate unică în România, un “acasă” pentru cele mai înalte așteptări. Stejarii Collection vine să extindă universul de servicii pe care l-am gândit în urmă cu 15 ani. Gradul de ocupare Stejarii tinde consecvent către 100%, așa încât prin faza doi a proiectului vom crea noi oportunități pentru familiile și rezidenții care caută superlativul în materie rezidențială”, a declarat Ion Țiriac.

Investiția totală în dezvoltarea construcției Stejarii Collection s-a ridicat la 52 de milioane de euro.

20% din valoare a fost alocată implementării sistemelor de eficientizare a consumului energetic și soluțiilor inovative care reduc impactul asupra mediului înconjurător, cumulând aproximativ 10 milioane de euro. Stejarii Collection pune la dispoziție în regim de închiriere pe termen lung 198 de apartamente, cu configurații între 2 și 5 camere și suprafețe începând de la 95 mp care pot ajunge până la 700 de mp.

Înconjurat de natură, cu spații verzi ample, ce cumulează 46% din spațiul întregului proiect rezidențial, complexul se află amplasat în continuarea proiectelor Stejarii Clubul Rezidențial și Stejarii Country Club, pe strada Jandarmeriei 14, în pădurea de stejari Băneasa.

Confortul și întreaga experiență de locuit la Stejarii Collection sunt duse la un nou nivel prin facilitățile oferite chiriașilor. Toate apartamentele din noul complex beneficiază de finisaje de top, mobilier de la cele mai apreciate branduri internaționale, sistemele high-tech de ultimă generație și de vedere panoramică la 270 ° spre pădure.

Din orice cameră ar privi, rezidenții Stejarii Collection au acces la natură, la pădure și la toate beneficiile pe care aceasta le oferă. Monitorizăm permanent calitatea aerului, înregistrând procente în medie cu 30% mai calitative decât cele din centrul Bucureștiului,” a menționat Razvan Enache – director general al Țiriac Imobiliare.

Apartamentele Stejarii Collection vin în completarea serviciilor rezidențiale ale celui mai cunoscut complex build-to-rent din România – Stejarii Clubul Rezidențial – lansat în urma cu 15 ani, care oferă alte 280 de  apartamente de lux, cu un grad permanent de ocupare de peste 95%. Niciun alt complex rezidențial dezvoltat până acum nu a reușit să echivaleze experiența rezidențială Stejarii în ultimii 15 ani.

O comunitate exclusivistă, multiple privilegii

Locatarii complexului de lux au acces la numeroasele beneficii și servicii dedicate oferite în cadrul Stejarii Collection: siguranță și securitate 24/7, intimitate și discreție, acces prioritar în cadrul Stejarii Country Club aflat în proximitatea imediată a locuinței, spații verzi extensive, acces terestru exclusiv pietonal, 437 de locuri de parcare exclusiv subterane, servicii de tip concierge, dar și multe altele. La aceste facilități se mai adaugă o serie de privilegii concepute special pentru chiriași, respectiv, invitații la evenimente speciale și o serie de avantaje prin intermediul programelor Privilege Community și Privilege Exclusive.

Complexul rezidențial contopit cu natura în inima pădurii Băneasa

Noul complex rezidențial amplasat în mijlocul celor 250 ha de pădure a fost conceput astfel încă să reprezinte o oază de relaxare și un loc ideal al reconectării cu natura pentru rezidenții care se întorc din aglomerația urbană. Astfel, 11.000 de mp din cei 24.000 mp ai proiectului constau în spații cu vegetație abundentă reprezentată de veritabile grădini botanice amplasate în incintă, procent la care se adaugă cadrul natural al pădurii de stejari ce îl înconjoară.

Un nou proiect de referință marca Țiriac Imobiliare

Stejarii Collection este un proiect de referință pentru Țiriac Imobiliare, prin care compania atinge un nou nivel de recunoaștere în domeniul dezvoltărilor rezidențiale premium. Astfel, Stejarii Collection reprezintă cea mai exclusivistă reședință premium din Europa de Est fiind desemnat “Proiectul rezidențial al anului” în cadrul galei SEE Property Forum Award Ceremony 2022 și “Cel mai exclusivist complex rezidențial” în cadrul galei The Readers’ Choice Realty Awards 2023. Totodată, proiectul a primit dublă certificare internațională Green Homes & BREEAM, devenind prima clădire rezidențială din București evaluată cu nivel de performanță “Excelent”, fiind astfel un reper de dezvoltare sustenabilă și performanță energetică.

Despre Țiriac Imobiliare

Țiriac Imobiliare, grup de companii ce activează în domeniul imobiliar, este parte a Grupului Țiriac. Creat în 1994 la inițiativa domnului Ion Țiriac, Grupul Țiriac este unul dintre cele mai mari holdinguri private românești, ale cărui principale afaceri se derulează într-o serie de domenii precum auto, financiar, imobiliar, aviație sau sport.

Despre Stejarii Collection

Stejarii Collection reprezintă extinderea renumitului Club Rezidențial Stejarii, definiția locală a celor mai înalte standarde rezidențiale de lux, și a fost lansat în regim de închiriere pe termen lung, în pădurea Băneasa, strada Jandarmeriei 14B, București.

Pentru informaţii suplimentare, va rugăm contactaţi:

Anca Jecu, Specialist PR, Grup Țiriac – [email protected], 0749 203 656

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
Ireal ce a pățit o tânără de 29 de ani, după ce s-a angajat BADANTĂ în casa unui pensionar italian. Ce i-a făcut bătrânul
Ireal ce a pățit o tânără de 29 de ani, după ce s-a angajat BADANTĂ...
FOTO. Imagini hot cu Miss Univers, soția celebrului milionar român!
FOTO. Imagini hot cu Miss Univers, soția celebrului milionar român!
Ce salarii câștigă străinii care vin să lucreze în România. Domeniile pe care le-au acaparat
Ce salarii câștigă străinii care vin să lucreze în România. Domeniile pe care le-au acaparat
Medicamente ce ies POZITIV la testul antidrog al Poliției. Lista medicilor
Medicamente ce ies POZITIV la testul antidrog al Poliției. Lista medicilor
Vedetele din România care au dat frâu liber pasiunii în public! Au făcut-o fără nicio jenă
Vedetele din România care au dat frâu liber pasiunii în public! Au făcut-o fără nicio...
Paradox pentru angajaţii români în 2024. Patronii sunt obligaţi să le mărească salariile, însă în mână vor lua mai puţin decât acum
Paradox pentru angajaţii români în 2024. Patronii sunt obligaţi să le mărească salariile, însă în...
Imagini cu închisoarea în care a fost dus Cherecheș, cea mai modernă din Bavaria. Este dotată cu tehnologie anti evadare
Imagini cu închisoarea în care a fost dus Cherecheș, cea mai modernă din Bavaria. Este...
„Nu vreau să mor!” Shannen Doherty a făcut un anunț devastator
„Nu vreau să mor!” Shannen Doherty a făcut un anunț devastator
BANCUL ZILEI. Bulă: Azi o ghicitoare mi-a spus că o să fiu sărac și nefericit până la 50 de ani...
BANCUL ZILEI. Bulă: Azi o ghicitoare mi-a spus că o să fiu sărac și nefericit...
Ofertă de nerefuzat pentru Smart TV Samsung la Lidl. Televizorul va fi disponibil la un preț foarte bun
Ofertă de nerefuzat pentru Smart TV Samsung la Lidl. Televizorul va fi disponibil la un...
A început o nouă CURSĂ SPAȚIALĂ! Care este PREMIUL CEL MARE de data aceasta
A început o nouă CURSĂ SPAȚIALĂ! Care este PREMIUL CEL MARE de data aceasta
Mama Ronei Hartner, zdrobită de durere la căpătâiul artistei! Femeia nu a plecat de lângă sicriu
Mama Ronei Hartner, zdrobită de durere la căpătâiul artistei! Femeia nu a plecat de lângă...
Cum o împacă soțul pe Andreea Tonciu: ”Cred că de asta îmi merge mie bine” Vedeta a dezvăluit ce nemulțumiri are
Cum o împacă soțul pe Andreea Tonciu: ”Cred că de asta îmi merge mie bine”...
Cristian Gheban a ales să își pună capăt zilelor pentru a fi mai aproape de fiica sa. Nu a ales întâmplător această zi!
Cristian Gheban a ales să își pună capăt zilelor pentru a fi mai aproape de...
„Domnule Columbeanu, ce ați fost și cum ați ajuns. Dumnezeu există pentru toți.” Ce mesaje a primit Irinel Columbeanu pe rețelele de socializare de la urmăritori
„Domnule Columbeanu, ce ați fost și cum ați ajuns. Dumnezeu există pentru toți.” Ce mesaje...
„Diagnosticată cu un cancer în formă avansată” Andreea Marin, strigăt de ajutor pe rețelele de socializare
„Diagnosticată cu un cancer în formă avansată” Andreea Marin, strigăt de ajutor pe rețelele de...
Incredibil! Anamaria Prodan s-a filmat în cimitir, lângă sicriu, și i-a transmis un mesaj subtil lui Laurențiu Reghecampf: ”Ți-am dat bani, ți-am luat mașină...Soarele meu...”
Incredibil! Anamaria Prodan s-a filmat în cimitir, lângă sicriu, și i-a transmis un mesaj subtil...
PUTIN, ÎNLOCUIT la Kremlin?! Cine îl va înlătura: Va fi de folos într-o Rusie fără Putin
PUTIN, ÎNLOCUIT la Kremlin?! Cine îl va înlătura: Va fi de folos într-o Rusie fără...
Top model şi fiica sa de 15 ani, găsite moarte într-o cunoscută staţiune. Irina şi fiica sa erau legate şi învelite în cearşaf
Top model şi fiica sa de 15 ani, găsite moarte într-o cunoscută staţiune. Irina şi...
Imagini de la priveghiul Ronei Hartner. Familia artistei este copleșită de durere
Imagini de la priveghiul Ronei Hartner. Familia artistei este copleșită de durere
Google a decis: acestea sunt cele mai bune jocuri și aplicații pentru Android din 2023
Google a decis: acestea sunt cele mai bune jocuri și aplicații pentru Android din 2023
VIDEO Momente de groază. O femeie într-un costum de sirenă a rămas blocată pe fundul unui acvariu după ce coada a rămas agăţată de un recif artificial
VIDEO Momente de groază. O femeie într-un costum de sirenă a rămas blocată pe fundul...
RUSIA a fost ATACATĂ! Prăpăd la 4.000 km de graniţă. Ucraina, lovitură fără precedent
RUSIA a fost ATACATĂ! Prăpăd la 4.000 km de graniţă. Ucraina, lovitură fără precedent
Schimbări anului la WhatsApp. La asta nu se așteptau utilizatorii
Schimbări anului la WhatsApp. La asta nu se așteptau utilizatorii
Fiica lui Putin va da lovitura? E inteligent pe ce a pariat Katerina, în contextul războiului din Ucraina
Fiica lui Putin va da lovitura? E inteligent pe ce a pariat Katerina, în contextul...
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf
Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea. Mesaj superb pentru Luca Reghecampf
Părinții și-au auzit bebelușul râzând târziu în noapte și au verificat rapid camerele de supraveghere. Ce au văzut le-a dat fiori
Părinții și-au auzit bebelușul râzând târziu în noapte și au verificat rapid camerele de supraveghere....
Livia, mutare neașteptată după divorțul de Cătălin Bordea. Ce pas important a făcut fosta soție a comediantului împreună cu Spike
Livia, mutare neașteptată după divorțul de Cătălin Bordea. Ce pas important a făcut fosta soție...