Stenograma la care familia Melencu a luat foc! Dialogul Dincă-soție: „Scoate câinii din curte, ocupă-te de copii”

Publicat: 22/10/2019 | 19:07
Stenograma la care familia Melencu a luat foc! Dialogul Dincă-soție: „Scoate câinii din curte, ocupă-te de copii”

A apărut dialogul dintre Gheorghe Dincă și soția lui după ce au descins anchetatorii la casa din Caracal. Monstrul din Caracal şi-a chemat soţia imediat după percheziţii, iar dialogul dintre cei doi a fost dezvăluit în exclusivitate de România TV.

Dialogul dintre Gheorghe Dincă și soție la percheziții:

Către procuror: ”Să vină de urgență soția!”

Către soţie: ”Scoate câinii din curte!”

Către soţie: ”Toți copiii vor fi bine, stai liniștită!”

Către soţie: ”Tu să te ocupi de copii!”

Către soţie: ”Vă iubesc!”

Soția, către Dincă: ”Așa voi face!”

După ce materialul a apărut la România TV, familia Luizei Melencu a reacţionat. „Familia Dincă e protejată, familia Dincă e menajată, iar noi stăm cu durerea în suflet!”, a declarat bunicul Luizei.

Gheorghe Dincă vrea să se spovedească, dar a primit interdicție

Avocatul Tonel Pop, cel care reprezintă familia Luizei Melencu, a dezvăluit într-o emisiune de la România TV, că Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească în faţa unui preot, însă, a fost refuzat de anchetatorii care i-au făcut suspectului nenumărate concesii de când a fost încătușat.

“Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: «Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, nici un popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!». Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire. O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, relatează România TV.