Stephan Pelger a primit o veste cumplită de la medici: “Nu există tratament”

Publicat: 11/01/2019 | 16:12

Noul an nu a început prea bine pentru Stephan Pelger, care a primit o veste cumplită de la medici. Celebrul designer a vorbit despre acest subiect delicat în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos. De altfel, de Revelion, creatorul de modă nu a petrecut, ci a fost țintuit la pat din cauza unei viroze pulmonare. 

Stephan Pelger a primit o veste cumplită de la medici: “Nu există tratament”

Stephan Pelger și-a petrecut Crăciunul împreună cu părinții săi, în Germania. La scurt timp după ce a ajuns aici, el s-a confruntat cu o teribilă veste. Designerul a aflat că boala cu care se luptă tatăl său s-a agravat, iar acesta nu a putut să își recunoască propriul copil.

“Boala tatălui avansează din ce în ce mai mult. Pentru Alzheimer și pentru demență nu există niciun fel de tratament. Nu se poate face absolut nimic, decât tratament de citit, de văzut de memorat. De văzut albume noi, îți mai aduci aminte. A fost prima dată când am fost de Crăciun și nu m-a recunoscut. Boala evolează crunt într-un mod nemilos. Oamenii care suferă de această boală devin și agresivi și bolnavi în sine”, a povestit Stephan Pelger în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Din păcate pentru creatorul de modă, a lipsit de la petrecerea fastuoasă pe care o programase pentru noaptea dintre ani. Și asta pentru că a fost diagnosticat cu viroză pulmonară.

“Revelionul l-am petrecut la pat, cu o viroză pulmonară. Trebuia să plec la Munchen cu niște prieteni, dar m-am simțit rău, am făcut febră. Am luat o sticlă de șampanie, m-am uitat la artificii și apoi m-am culcat. Pentru prima oară pe 1 ianuarie după 20 de ani nu m-am simțit mahmur”, a mai spus Stephan Pelger în cadrul aceluiași interviu.

Citește și...