Steven Gerrard: „Ianis are experiența presiunii de pe Ibrox!”

Autor: Cristian P
Publicat: 29/05/2020 | 13:54
Steven Gerrard: „Ianis are experiența presiunii de pe Ibrox!”

La puțin timp după ce Glasgow Rangers a oficializat transferul lui Ianis Hagi, managerul echipei, legendarul Steven Gerrard a declarat că înregimentarea internaționalului român este un mare câștig pentru echipa sa, arătându-se încrezător în viitoarele evoluții ale lui Ianis. 

Steven Gerrard s-a arătat convins de faptul că prin evoluțiile foarte bune pe care le va avea la Glasgow Rangers, Ianis Hagi va contribui decisiv la îndeplinirea obiectivelor echipei sale.

„Am construit o relație profesională foarte rapid cu Ianis, este o plăcere să îl antrenezi. Vrea să învețe și să devină mai bun cu fiecare antrenament. Are deja experiența presiunii și a așteptărilor de pe Ibrox și știu că este pregătit pentru următorul sezon.  Ianis este recunoscut în Europa ca un jucător tânăr, talentat, așa că transferul său permanent aici este o veste excelentă. Am reușit să dezvolt o relație bună cu Ianis foarte rapid”, a declarat Steven Gerrard duppă ce Glasgow Rangers a oficializat  transferul lui Ianis Hagi de la Genk.

În vârstă de 21 de ani, Hagi jr. a fost cedat în ianuarie de Genk la Rangers sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare, iar transferul său definitiv a fost evaluat la 5 milioane de euro.

„Sunt extrem de fericit şi mândru să fac parte din familia Glasgow Rangers şi să joc în culorile unui club atât de mare. Abia aştept să mă întâlnesc cu băieţii, să joc din nou pe Ibrox şi să petrec momente frumoase alături de fanii noştri fantastici. De asemenea, vreau să mulţumesc clubului Genk şi suporterilor pentru ajutorul şi afecţiunea pe care mi-au arătat-o”, a fost mesajul psotat de Ianis Hagi pe o rețea proprie de socializare după ce a semnat cu Glasgow Rangers.

 

Citește și...