Stie ce le place femeilor! “Regele armelor”, la cumparaturi cu o roscata sexy!

Publicat: 06/02/2013 | 23:13

Alfred Florea, patronul unui cunoscut magazin de arme din Bucuresti, este un barbat  galant care stie cum sa se poarte cu femeile, indiferent daca se afla la cumparaturi sau in alta parte.

 

Barbat galant, Alfred Florea ii saruta mana femeii
Barbat galant, Alfred Florea ii saruta mana femeii

Florea, caruia i se mai spune si “Regele armelor” datorita afacerii pe care o are, sau “Piticul atomic” deoarece este o persoana  energica, s-a intalnit zilele trecute, in timp ce se indrepta catre masina, cu o doamna careia i-a sarutat mana, gestul barbatului fiind rasplatit cu un zambet larg de femeie.

„Regele armelor” este asteptat in masina de catre o roscata sexy

Dupa ce a discutat cateva clipe cu aceasta, Florea si-a luat “La revedere” de la ea si a mers la masina, acolo unde il astepta o roscata sexy si apetisanta.

Barbatul asteapta ca femeia sa coboare din masina
Barbatul asteapta ca femeia sa coboare din masina

Femeia i-a zambit, cei doi au schimbat cateva vorbe, dupa care “Regele armelor” a pornit motorul SUV-ului sau, iar cateva minute mai tarziu a oprit in parcarea unui hypermarket.

Cei doi intra in hypermarket
Cei doi intra in hypermarket

Florea a coborat primul din masina, insa nu a luat-o inainte, ci a asteptat-o si pe tanara sa insotitoare, care avea geanta si pantofi de firma, gestul lui fiind rasplatit cu un zambet, dupa care cei doi au intrat in centrul comercial.

Tin in mana plasele in care se afla cumparaturile
Tin in mana plasele in care se afla cumparaturile

Nu au zabovit prea mult timp acolo, iar, la iesire, atat barbatul, cat si roscata, aveau in mana cate o punga in care se aflau cumparaturile.

Alfred Florea

Alfred Florea si insotitoarea lui s-au urcat in masina, au mai discutat cateva clipe, tanara fiind incantata de compania in care se afla.  Cateva minute mai tarziu, SUV-ul “Regelui armelor” intra in garajul unui imobil.
Bogdan Galca
 

Citește și...