Știrea momentului în România! Cristina Pașol a fost găsită cu gâtul tăiat, într-o baltă de sânge

Publicat: 09/11/2019 | 12:06

Judecatoarea Cristina Pașol, în vârstă de 38 de ani, s-a transferat de câțiva ani de la Curtea de Apel Cluj – secția civila la CA Mures. Femeia a încercat să se sinucidă și și-a tăiat gâtul, fiind găsită lângă mașină și transportată la UPU în stare gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mureș, Emanuela Fărcaș, soțul femeii a sunat la Poliție și a anunțat că soția a plecat de acasă și a amenințat că se va sinucide.

”Poliția a fost sesizată prin apel la 112 de un bărbat din localitatea Livezeni cu privire la faptul că soția lui ar fi plecat de la domiciliu și ar fi amenințat că se sinucide. În urma activităților desfășurate, femeia a fost găsită pe raza localității Sărățeni în apropierea autoturismului, căzută la pământ, având o tăietură în zona gâtului. La fața locului a fost găsit și un cuțit de bucătărie. Polițiștii i-au acordat femeii primul ajutor, aceasta fiind transportată în stare gravă la UPU Târgu Mureș unde a rămas internată. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală”, a precizat oficialul de la IPJ Mureș. Surse Clujust spun că judecătoarea este în moarte cerebrală.

Citește și...