Stupoare la Kanal D! Andreea Mantea a făcut anunțul bulversant. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Publicat: 01/09/2019 | 17:11
Stupoare la Kanal D! Andreea Mantea a făcut anunțul bulversant. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Andreea Mantea a luat pe toată lumea prin surprindere făcând un anunț neașteptat. După cum s-a întâmplat, de mai multe ori, de-a lungul timpului, ”Puterea Dragostei” a fost și rămâne o emisiune a surprizelor.

Larisa și Ionatan au părăsit show-ul, cu toate că – inițial – numai unul dintre concurenți ar fi trebuit să fie eliminat. Larisa, conform propriilor declarații, își dorea să plece din emisiune, însă Ionatan s-a declarat dezamăgit de această turnură neașteptată.

Jador a jucat un joc de „Ia protecția” – „Dă-mi protecția” în Gala ”Puterea Dragostei”. El anunțase că vrea să părăsească show-ul, așa că i-a cedat protecția și șansa de a câștiga premiul de 1.500 de euro lui Bogdan Mocanu. Ulterior, însă, Jador s-a răzgândit și a ajuns să câștige premiul de 1.500 de euro. Dar i-a promis lui Bogdan Mocanu că va împărți premiul cu el, conform wowbiz.ro.

Împreună cu David pe platourile de filmare

Andreea Mantea, David și echipa au mers pe platourile de filmare de la Puterea dragostei. Vedeta a fost cea care a condus. Ea a avut mașină cu șofer, inițial, dar acum a renunțat pentru a conduce chia rea. “Am mers câteva luni cu șofer, dar mă lua agitația, panica, nu înțelegeam de ce. Am observat că aici se conduce așa cum conduc și eu”, a spus Andreea Mantea, în exclusivitate pentru Teo Show.

Andreea Mantea vrea să se întoarcă în România

“Mi-e dor de casă, mi-e dor de România, nu mai pot, nu mai suport, nu-mi convine, vreau acasă! Sunt româncă adevărată!”, a declarat Mantea la Kanal D. Nu este prima oară când Andreea mărturisește că își dorește să revină în țară. Totuși, de ce a rămas atâta timp la Istanbul?! “M-am atașat de oamenii ăștia, ce să fac?!”, a spus Andreea Mantea.