Suferința i se citește în privire! Cum apare prietena Roxanei Vancea în poză publicată înainte să se sinucidă

Publicat: 28/07/2020 | 19:21

Rudele și apropiații Elenei Popa sunt în stare de șoc și simt că trăiesc unul dintre cele mai înfiorătoare coșmaruri pe care le-au avut vreodată. Niciunuia nu-i vine să creadă că aceasta a decis să recurgă la gestul extrem, iar unii au încremenit când au văzut care este ultima ei postare pe Instagram. În poză, prietenei Roxanei Vancea i se citește suferința în privire.

Citește și: Roxana Vancea, mesaj plin de durere și furie după ce una dintre prietenele sale apropiate s-a sinucis: “Îmi cer eu scuze…”

Cum apare Elena Popa în poză publicată înainte să se sinucidă

Elena Popa avea un suflet blând, au subliniat prietenii săi în multe comentarii, și mai multe planuri frumoase de viață. Ceva grav însă s-a întâmplat în ultima vreme, iar călătoria ei pe Pământ devenise din ce în ce mai chinuitoare și parcă fără niciun sens în mintea și sufletul său… Asta se poate observa parcă și în ultima fotografie urcată pe contul său de Instagram. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, prietena Roxana Vancea avea o tristețe profundă în privire, iar ochii săi nu erau îndreptați spre camera smartphone-ului… evitând într-un fel posibilitatea ca oamenii să observe că ceva este în neregulă cu ea.

Vezi și: Elena Popa, traumatizată din cauza unor probleme delicate! Prietena Roxanei Vancea ar fi pierdut recent o sarcină, susțin surse din anturajul ei

Pagina de Instagram a Elenei Popa s-a umplut de mesaje impresionante scrise în memoria sa.

Aceasta este ultima fotografie făcută publică de Elena Popa înainte să recurgă la gestul extrem © Instagram
Aceasta este ultima fotografie făcută publică de Elena Popa înainte să recurgă la gestul extrem © Instagram

Descoperă și: Roxana Vancea, îngrozită de noul coronavirus. Cum se protejează vedeta şi familia sa

“Dumnezeu să te odihnească. Verișoara mea, nu pot să cred așa ceva, nu cred😢😢😢 unde pleci, luptătoarea mea, mândria noastră?”, “Dumnezeu s-o ierte! Nu te voi uita niciodată, scumpa mea verișoară😭😭😭O să-mi aduc aminte de copilăria noastră frumoasă, cum am crescut împreună!”,“Un suflet drag a plecat la îngeri, drum lin, scumpa mea verișoară 😢 sunt doar trei dintre comentariile lăsate de rudele sale.

Elena își făcuse planuri pentru nuntă cu iubitul ei

Elena, una dintre cele mai bune prietene ale Roxanei Vancea, era antrenoare de fitness și se mutase de curând în Spania. Ea urma să îmbrace rochia de mireasă și să meargă în fața altarului alături de bărbatul cu care era într-o relație frumoasă. Din nefericire, acesta nu și-a dat seama că partenera lui avea o durere fără margini în suflet și, din disperare, a recurs la gestul extrem.