Șumudică poate sta liniștit » Președintele turcilor de la Gaziantep a dat asigurări de continuitate!

Autor: Cristian P
Publicat: 24/03/2020 | 18:12
Șumudică poate sta liniștit » Președintele turcilor de la Gaziantep a dat asigurări de continuitate!

În ciuda faptului că a părăsit Turcia fără acordul clubului Gaziantep cu care se află sub contract, tehnicianul Marius Șumudică poate sta liniștit.

Președintele celor de la Gaziantep, Mehmet Buyukekşi, a declarat în presa din Turcia că nu se pune problema să renunțe la seriviciile tehnicianului, afirmând că știa că acesta a cuzat probleme de sănătate în decembrie.

„Am discutat cu Şumudică înainte şi după plecarea sa. În decembrie a avut pneumonie şi a urmat tratament, atât în România, cât şi în Turcia”, a declarat Mehmet Buyukekşi, preşedintele clubului Gaziantep.

Alpturi de jucătorii români de la Gaziantep, Şumudică a plecat din Turcia din cauza pandemiei de coronavirus, închiriind un avion privat. La revenirea în țară, tehnicianul a recunsocut că a luat această decizie deoarece s-a temut pentru sănătatea sa.

„La forma gravă de pneumonie pe care am avut-o de sărbători cred că riscam mult prea mult. Eu am mai spus în glumă că am fost primul care a avut coronavirus, dar în ultima vreme nu mai sunt sigur că a fost o glumă. Ce puteam să facem? În hotelul în care stăteam, unul cu 600 de camere, mai eram doar noi cinci. Au şi închis aripa unde eram şi trebuia să ne mutăm. 85 %  din personal rămăsese acasă. Nu aveam cum să rămân. Mă rog la Dumnezeu ca totul să fie sub control în Turcia, să se treacă peste asta şi să ne putem reapuca de fotbal. Le-am şi spus că sunt gata să mă întorc, nici nu mi-am luat toate lucrurile de acolo”, a declarat Marius Şumudică în momentul în care a revenit în țară.

Citește și...