Super-etapă în Bundesliga » Avancronica intermediarei care poate relansa total lupta la titlu este aici!

Autor:
Publicat: 26/05/2020 | 10:35
Super-etapă în Bundesliga » Avancronica intermediarei care poate relansa total lupta la titlu este aici!

Bundesliga a revenit în forță după suspendarea cauzată de pandemia de coronavirus care a cuprins întreaga lume. În cele două runde disputate de la reluarea sezonului competițional, spectacolul a fost la înălțime, dovadă fiind faptul că în cele douăă runde s-au marcat în total numai puțin de 59 de goluri.

În această săptămână, Bundesliga programează runda cu numărul 28. Etapa va fi acaparată de derby-ul dintre Borussia Dortmund- Bayern Munchen, o avancronică pe larg a episodului cu numărul 102 din „Der Klassiker” fiind pregătită aici.

Runda a 28-a poate fi decisivă în economia luptei la titlu.Cu o victorie în acest duel, Bayern i-ar scoate din lupta pentru titlu aproape definitiv pe „galben-negri”, fiind greu de crezut că Dortmund ar mai avea forța până la finalul sezonului să recupereze o diferență de 7 puncte. În schimb, cu un succes în acest derby, Borussia ar relansa total lupta la titlu, apropiindu-se la un singur punct de Lewandowski & co, în această luptă urmând a intra și formațiile aflate pe locurile 3, 4 și 5, RB Leipzig, Leverkusen și Monchengladbach, care au la startul acestei runde 54, 53 respectiv 52 de puncte și care pleacă cu prima șansă în duelurile pe care le vor susține în fața celor de la Hertha, Wolfsburg și Bremen.

Program etapa a 28-a Bundesliga (1,X,2)
Marți, 26 mai
ora 19:30 Borussia Dortmund – Bayern Munchen
ora 21:30 Frankfurt – Freiburg
ora 21:30 Werder Bremen – Monchengladbach
ora 21:40 Leverkusen – Vfl Wolfsburg
Miercuri:
ora 19:30 Leipzig – Hertha
ora 21:30 Union Berlin – Mainz
ora 21:30 Hoffenheim – Koln
ora 21:30 Augsburg – Paderborn
ora 21:30 Dussedorf – Schalke