Superba prezentatoare TV s-a măritat, iar noi avem imagini exclusive de la nuntă!

Publicat: 14/10/2018 | 22:44

Ioana Cîrstea și Lucian Dadacu s-au căsătorit, iar CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, vă prezintă imagini exclusive de la nuntă. Superba prezentatoare TV a radiat în cel mai important al vieții ei, iar petrecerea a fost una de vis, unde toată lumea prezentă s-a simțit perfect. (Super oferta de angajare)

Jurnalista Ioana Cîrstea, prezentatoare la România TV, s-a căsătorit cu logodnicul ei, Lucian, și au avut parte de cea mai frumoasa nuntă, cu tradiții ardelenești. Evenimentul a avut loc la Dej, iar alături le-au fost 200 de invitați, rude și prieteni apropiați.

Ioana Cîrstea și Lucian Dadacu au devenit, de săptămâna trecută, soț și soție. Nunta a avut loc la Dej, acolo unde jurnalista și-a trăit copilăria, alături de bunici. O nuntă cu tradiții, în care ginerele a mers la casa miresei s-o ia, emoționat, la bine și la greu, pentru tot restul vieții. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Domnișoarele și cavalerii de onoare au îmbrăcat straie populare, iar împreună cu cele două perechi de nași au mers în fața ofițerului stării civile, acolo unde au spus un DA răspicat, ocazie cu care Ioana a aflat că trebuie să adauge în buletin încă un nume. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Ioana Cârstea și Lucian Dadacu s-au căsătorit

Atmosfera a fost întreținută de fratele Ioanei

Slujba religioasă a fost oficiată de doi preoți în biserica din Dej. Mirii și nașii au pășit în fața altarului legați simbolic printr-o panglică. Ioana și Lucian au fost vizibili emoționați, dar, din fericire, au depășit cu bine fericitul moment, așa cum se poate observa din imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Petrecerea nunții a început, apoi, la ora 15, așa cum e obiceiul locului, într-un salon elegant din Dej. Mirii și-au început dansul, acompaniați de vocea fratelui Ioanei, cântărețul Emanuel Cîrstea. Totul a fost ca-n povești, iar proaspeții însurăței s-au bucurat din plin de faptul că și-au unit destinele. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...