Superstiție mortală! Un pasager a aruncat câteva monede în motorul avionului! Ce s-a întâmplat la scurt timp

Publicat: 12/01/2019 | 17:03

Un zbor al liniei China Eastern Airlines nu a mai decolat din cauza gestului unui pasager. Acesta a aruncat, din superstiție, câteva monede într-unul dintre motoarele avionului. A fost depistat, iar avionul a fost luat la verificări.

Potrivit Asia Times, zborul MU5540 de la Anqing la Shanghai nu a mai decolat, după ce piloţii şi mecanicii au văzut cum un pasager aruncă monede în motor. Câţiva bănuţi au fost găsiţi deja pe pistă,  apoi mecanicii au început să verifice dacă nu sunt şi alţii, în motor.

Poliţia i-a cerut pasagerului care a făcut gestul să spună câţi bani a aruncat, pentru a uşura căutările, promiţând că nu va păţi nimic, dar nimeni nu a recunoscut fapta. Aeronava a decolat după mai bine de două ore, scrie stirileprotv.ro.

Un incident similar a avut loc în 2017, când un avion al China Southern Airlines a rămas pe pista aeroportului din Shanghai după ce un pasager de 80 de ani a aruncat un pumn de monede în motorul aeronavei. Omul a explicat ulterior că a făcut asta “pentru noroc, ca să fim cu toţii în siguranţă”.

Citește și...