SuperSocial de la Superbet, o experiență unică în România. Distracția e asigurată!

Autor:
Publicat: 28/08/2020 | 18:09
SuperSocial de la Superbet, o experiență unică în România. Distracția e asigurată!

Recunoaște! Una dintre cele mai plăcute experiențe ale pariorilor este să urmărească meciurile de pe bilet împreună cu prietenii. De-acum, poți face asta chiar și atunci când prietenii tăi nu sunt lângă tine fizic.

Superbet a lansat SuperSocial, o experiență unică în peisajul de betting din România. Îți setezi profilul, distribui biletele tale prietenilor din rețea, comentați împreună meciurile și pariurile, îți poți face prieteni noi și, pe scurt, te super distrezi!

Accesează platforma Social din meniul principal al aplicației, apăsând tabul „Prieteni”. Aici este pagina principală Social, în care vezi biletele plasate de tine și de către prietenii tăi.
INTRĂ ȘI TU ÎN SOCIAL SUPERBET ȘI DISTREAZĂ-TE CU PRIETENII!

Setează-ți profilul și afirmă-te pe SuperSocial!

Adaugă sau schimbă poza de profil din meniul principal al aplicației, accesând Opțiuni > Cont > Editare profil social > Actualizare poză de profil.

Tot din Editare profil social, dar la subrubrica Setare notificări sociale, îți poți alege ce tip de notificări vrei să primești. Poți afla oricând te urmărește o nouă persoană, când primești un răspuns la biletul postat de tine sau când prietenii tăi au bilete câștigătoare, printre altele.

Cum funcționează? Mai simplu decât crezi. După ce plasezi un pariu, poți alege dacă vrei sau nu biletul să fie vizibil pentru persoanele care te urmăresc. Nu-ți face griji, miza și câștigul potențial nu vor fi vizibile.

Invită-ți prietenii în Super Social și distrați-vă împreună!

Cum inviți un prieten să te urmărească? Foarte simplu! În secțiunea “Prieteni” ai opțiunea “Distribuie” și îți alegi canalul prin care vrei să inviți pe cineva să te urmărească. Ai o mulțime de variante: de la Whatsapp la Facebook Messenger, de la Instagram la Gmail, de la Hangouts la Linkedin sau de la Skype la Telegram. Evident, în funcție și de care dintre toate aceste aplicații există deja pe telefonul tău.

Comentează meciurile care te interesează

Poți face chat cu prietenii și ceilalți pariori care au cont Social la fiecare eveniment, indiferent că e pre-match sau Live. Pentru a accesa secțiunea, intră în oferta evenimentului pe care vrei să comentezi și accesează “Chat”. Acolo poți să-ți spui părerea despre meci, poți adăuga biletele tale și poți răspunde la comentariile altor pariori.

Discuți pe chat la evenimente și te împrietenești cu Ilie Dumitrescu

Pentru a adăuga un bilet în Chat, dă click pe simbolul dedicat, prezent în partea dreaptă a îndemnului “Scrie un mesaj”.

Pentru a răspunde la un mesaj scris în Chat, ține apăsat pe mesajul respectiv până îți apare opțiunea “Răspunde”. Dacă procedezi la fel pentru un mesaj scris de către tine, vei avea posibilitatea să răspunzi la mesaj, să-l editezi sau să-l ștergi.

DESCOPERĂ AICI TOATE FUNCȚIONALITĂȚILE SUPERSOCIAL

Dar, poate că cel mai tare lucru pe care-l poți face în Social Superbet este că devii prieten cu Ilie Dumitrescu, poți vedea biletele pe care le pariază și le recomandă Mister și îi poți comenta la ele. Nu e așa că e Super!?
DESCARCĂ-ȚI APLICAȚIA SUPERBET PENTRU ANDROID SAU IPHONE!

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER #PARIEMPEBINE