Surpriză! Anamaria Prodan s-a împăcat cu fostul soț. Anunțul făcut azi, la 12 ani de la divorț

Publicat: 13/04/2019 | 13:41

Anamaria Prodan a trăit ani frumoși alături de primul ei soț, Tibi Dumitrescu, tatăl fetelor sale. Drumul lor s-a despărțit, la un moment dat, iar amândoi au acum familii fericite.

Mai mult, relația dintre Anamaria Prodan și fostul său soț este un foarte bună, după cum declară chiar ea. Este ”pâine lui Dumnezeu pe pământ”, spune Anamaria despre Tibi Dumitrescu.

“Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa ( n.r. uniţi). Este o chestie de educaţie. Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri. Am divorţat pentru că la un moment dat eu eram un om foarte agitat şi el un om foarte cumpătat, eu voiam televiziune, el nu voia”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Tibi Dumitrescu și Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a vorbit despre căsnicia ei

Anamaria Prodan a vorbit deschis despre căsnicia ei cu Laurențiu Reghecampf, după ce în ultima vreme s-a tot scris că relația lor nu mai funcționează și sunt pe cale să divorțeze. Ei bine, impresara a mărturisit că este mai fericită ca niciodată alături de soțul și familia ei, iar dacă ar apărea probleme în căsnicia lor, nu s-ar ascunde niciun moment.

„Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!”. Asta sunt eu!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Gsp.

Citește și...