Surpriză de proporții la ”Românii au talent”! Ce se va întâmpla cu galele live

Publicat: 16/04/2019 | 15:06

Dacă în acest moment telespectatorii pot urmări încă ediții înregistrate ale emisiunii, în curând vor asista la o schimbare radicală în ceea ce privește galele live. 

Cel mai urmărit show de la Pro TV se pregătește să producă niște schimbări majore în ceea ce privește trierea concurenților selecționați până acum.

După ce anul acesta au fost modificări și în juriu, Mihaela Rădulescu fiind înlocuită cu Mihai Petre, iată că au apărut modificări și în transmiterea ediţiilor live.

Astfel, bătaia pentru premiul de 120.000 de euro se va da diferit de această dată. Nu va mai fi ca în ediţiile trecute, în care erau 5 semifinale live, ci vom avea parte de doar două gale live, plus marea finală, programată pentru data de 31 mai. Pe 17 mai Pro TV va difuza prima gală live, iar pe 24 mai, pe cea de-a doua. Vor fi 24 de concurenţi în semifinale, câte 12 talentaţi în fiecare emisiune, anunță click.ro.

Foarte mulţi concurenţi nu se vor mai regăsi în ediţiie live din acest an al emisiunii „Românii au talent”, producătorii făcând ulterior o selecţie riguroasă a celor care au fost aleşi să meargă mai departe în concurs, primind cel puțin trei de “DA”. Unii dintre concurenţii străini nu vor mai veni în ediţiile live, în care au rămas doar 24. există zvonuri care spun că nici micuţa Lady V, care a imitat-o pe Cleopatra Stratan, cântând „Ghiţă”, nu se va mai regăsi printe concurentele care vor intra în ediţiile live.

Citește și...