Surpriză în showbiz! Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 este însărcinată

Publicat: 13/10/2019 | 15:18

Va deveni mamă pentru a treia oară, iar bucuria pe care o trăiește este incomensurabilă. A renunțat la cariera din televiziune pentru a se dedica familiei, iar Cristina Dochianu, la 35 de ani, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului.

Cristina și omul de afaceri Cristian Fogarassy se pregătesc să își cunoască cel de-al treilea moștenitor. Vestea a fost dată chiar de viitoarea mămică, după ce a postat o poză de album în care este îmbrăcată într-o salopetă roz. 

“???#blessed #babybump #pregnancy #motherof3 #happiness #grateful?”  – acesta este mesajul pe care fosta prezentatoare l-a postat pe Instagram. Cristina a fost felicitată de fostele colege de la Antena 1 și Antena 3. “Ce tareee! Felicităăări! ?”, “Omg, Chris! Wow!❤️”, “Sarcină ușoară!!! Te pup… Îmi este dor de tine!!❤️”, sunt alte trei comentarii lăsate de internauți. Deocamdată, sexul bebelușului nu este cunoscut.

Cristina Dochianu s-a căsătorit – în luna decembrie a anului 2013 – cu Cristian Fogarassy. Câteva luni mai târziu, cei doi au devenit părinții unei fetițe care a primit numele Yvonne. În luna mai a anului 2017, familia Cristinei Dochianu s-a mărit, vedeta aducând pe lume cel de-al doilea copil.

Cristina Dochianu