Surpriză în showbiz! Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, din nou părinți: “Este adevărat”

Publicat: 11/10/2018 | 18:33

Surpriză în showbiz! Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, din nou părinți! Cei doi au oferit un interviu pentru revista VIVA, iar dezvăluirile nu au lipsit. 

”Un cuplu care atrage mereu controverse! Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vorbesc deschis despre începuturile relației lor, despre invidii, hateri, și despre cei trei copii ai lor! Plus: campania pro alăptat și depresia post-natală!” – acesta a fost anunțul făcut de VIVA pentru a prefața interviul în care Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au vorbit deschis, despre încă un copil al cuplului.

Singurul inconvenient în calea unei alte asemenea bucurii conjugale și sufletești ar fi, din ceea ce declarară Mădălin și Cristina, problema locativă.

CITEȘTE ȘI: DE CE NU VREA MĂDĂLIN IONESCU SĂ SE ÎNTOARCĂ ÎN TELEVIZIUNE: „ÎNCĂ MĂ SIMT FOARTE BINE AICI!”

Dana Enache: ”Noi am avut o discuție și înainte să înceapă emisiunea. V-am intrebat dacă vă mai doriți copii si voi ați spus ca da”.

Mădalin Ionescu: ”Este adevarat. Singura problemă e problema locativă”.

Cristina Siscanu: ”Suntem foarte mulți, 7 persoane, pentru ca sunt și părinții mei. Ne ajută foarte mult, dar stau la noi”.

Internautii au urmărit cu sufletul la gură declarațiile celor doi, iar aprecierile nu au lipsit:

”Un cuplu monden minunat sa aveți parte numai de bucurii și împliniri alaturi de copii minunați pe care îl aveți să vă iubiți unul pe altul pina la capăt sunteți superbi”, a transmis cineva.

Vezi ce au mai declarat cei doi în interviul acordat revistei VIVA. 

Un cuplu care atrage mereu controverse! Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu vorbesc deschis despre începuturile relației lor, despre invidii, hateri, și despre cei trei copii ai lor! Plus: campania pro alăptat și depresia post-natală!

Publicată de Revista VIVA! pe Joi, 11 Octombrie 2018

Citește și...