O nouă schimbare la Antena 1! Ce cântăreață va fi prezentatoare la Acces Direct: „Da, e adevărat”

Publicat: 29/09/2019 | 13:53
O nouă schimbare la Antena 1! Ce cântăreață va fi prezentatoare la Acces Direct: „Da, e adevărat”

Surpriză la Antena 1! O cunoscută cântăreață a ”bătut palma” cu producătorii emisiunii ”Acces Direct”, iar acest nou proiect de televiziune este nu numai o provocare pentru vedetă, ci și o nouă abordare în ceea ce privește materialele care vor fi prezentate.

Roxana Nemeș are 30 de ani și se află în fața unui ”nou început”. Va fi reporter special la ”Acces Direct” și promite tuturor telespectorilor că vor avea parte de surprize extraordinare.

”Așa cum v-am promis, vă dau vestea despre noul meu proiect! Lucrez de doi ani la el, cu mult drag și stăruință! Împreună cu echipa de la «Acces Direct», lucrăm la altfel de materiale. Însemnând tot ce ține de autenticitatea artistului, bloggerului, sportivului. Artist la rândul meu, am plecat de la ideea ca voi, publicul de acasă, să cunoașteți omul din spatele vedetei! Începând de mâine, mă veți putea urmări într-o nouă postură, și anume cea de reporter special. Am pregătit deja câteva materiale frumoase, autentice cu supervedete! Abia aștept să vedeți despre ce e vorba!”, a menționat Roxana pe Instagram.

Roxana Nemeș
Citește și...