Surpriză la Antena 1! Cu cine a fost înlocuit Alex Velea, după ce a fost concediat de la Acces Direct

Publicat: 07/01/2019 | 17:04

Astăzi, 7 ianuarie, emisiunea “Acces Direct” a început un nou sezon la Antena 1. În 2019, telespectatorii au parte de o surpriză: după doar un sezon în calitate de co-prezentator, Alex Velea a părăsit formatul show-ului și toată lumea este curioasă cu cine va fi înlocuit artistul. Ei bine, Simona Gherghe a dezvăluit totul!

Se pare că Simona Gherghe va modera de azi înainte singură emisiunea Acces Direct. Iar Alex Velea se va axa pe cariera sa muzicală. (CITEȘTE ȘI: ALEX VELEA, REACȚIE SURPRINZĂTOARE DUPĂ CE A FOST CONCEDIAT DE LA ANTENA 1)

„După cum puteţi vedea, sunt singură astăzi şi aşa voi fi şi de acum încolo. Şi chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea şi acest sezon. Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex ştiţi cu toţii că are o carieră în muzică de mare succes şi e dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore… e destul de complicat. Aşa că, a ales să meargă mai departe cu proiectele muzicale şi ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. O să ne spună el mai multe. Aşadar, mulţumim Alex Velea şi îi spun şi „La mulţi ani”, din câte ştiu este şi Ionuţ”, a spus Simona Gherghe la începutul emisiunii.

Vă reamintim că în urmă cu doar două zile, Alex Velea a făcut o declarație care nimic nu prevestea anunțul apărut azi în presa din România.

“Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună și o prietenă adevărată, mi-e super dragă, am de învățat de la ea, relația noastră de amiciție este într-un continuu progres, îmi place”, a spus Alex Velea pentru libertatea.ro.